Колеги, моля ви за малко помощ! Една позната кара Поло 95 г. 1100 куб. мисля, че е двигателя. От около 1 месец започна при палене да прави проблеми. Върти стартера, колата пали и веднага след това изгасва:( Като я запалиш с газ, се изфорсира и след това все едно няма бензин - дори при натиснат докрай педал на газта се форсира за момент и след това оборотите падат и гасне, като лампите на таблото продължават да си светят! До вчера след малко мъки колата палеше и работеше нормално, не е могла изобщо да запали и мацката я е зарязала на някакъв паркинг! Моля насочете ме какво може да е това и евентуално къде в района на Полиграфическия комбинат може да потърсим помощ?
P.S. Бензиновата помпа е сменяна съвсем скоро и затова предполагам, че не е в нея проблема!
Благодаря предварително!

Проблем с Поло - пали когато си иска :(
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
проблем в компа при мен бе същото след опит за кражба -палене през алармата при мен дори при гасето след форсирането дори гърмеше в дроселовата клапа след това в един сервиз дори се съмняваха за игорял комп но извадих късмет направиха ресет на компа и започна да пали все че нищо не е било-търси кадърни майстори за компа не за всеки майстор тая работа
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
мараба!!!! баце имах едни такива ядове минавам си през една локва около 25 сантима с 60км и не6то изгасна след 500 метра и си викам е>а си мамата намокрих свещите,суша суша нищо пали кога и е кеф и излизаше дим се едно се дави,настъпфам гаста леко и форсира ама по рязко и гасне.викам да поседи да съхне ноща в работатаи утре да запали ама то не мисеше така,извлачих го до сервиза
една диагностика и се оказа че бобината ми е трагнала и прекасва,след което момчетата от сервиза ми казаха ЧЕСТИТО ама даи 120 лева за бобина и 30 диагностика и нема ядофе,качи я на комп

Аз имам проблем със запалването, когато е студено и колата е студена. Още когато купих колата се оказа, че дроселовата клапа е скапана и не иска да се обучава. На компютър дава нормални параметри и не показва проблеми в датцичиците ... Явно клапата е за смяна но струва много парички
Мислехме варянт с газова уредба, но ми казаха че ниама да помогне в паленето а и този модел бил с пласмасови тръби и неставало за газ ... + всичко друго и кутията на въздушния филтър е лепена ... колата е била блъскана явно ...
Някои има ли идея, от какво може да е проблема със студеното запалване, след като датцчик не се хваща на компютара .. ?

Някои има ли идея, от какво може да е проблема със студеното запалване, след като датцчик не се хваща на компютара .. ?
=
Колега,как разбра,че дроселовата клапа е за смяна.Нали на диагностиката ти дава,че е нормално и няма скапан датчик.То щеше да ти даде и проблем дроселова клапа-неправилен ъгъл.Питам щото поддържам 2 коли поло и на едното се получава тоя проблем трудно палене на студено,а акумулатор добър,на компютърната диагностика без забележки.От къде може да идва тоя проблем?Смених и свещи.
=
Колега,как разбра,че дроселовата клапа е за смяна.Нали на диагностиката ти дава,че е нормално и няма скапан датчик.То щеше да ти даде и проблем дроселова клапа-неправилен ъгъл.Питам щото поддържам 2 коли поло и на едното се получава тоя проблем трудно палене на студено,а акумулатор добър,на компютърната диагностика без забележки.От къде може да идва тоя проблем?Смених и свещи.
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
приятелю отвори капака и пробваи да я запалиш ако около бубината прехвърля искра значи там е проблема при мен прехвърляше на купето понеже се беже задържала влага между нея и купето и ми правеше същите мизерии след като почистих зад нея всичко се оправи другото което може да е катализатора око се е затиснал на тихи обороти ще работи но като тръгнеш да я форсираш ще гасне
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”