Аз не разбирам от коли, но баща ми пък не разбира от нет, за това да питам:
1.колко струва феродов диск за поло99г
2. в Пловдив от къде може да се купи и ако няма в пловдив от къде другаде.

Колко струва феродов диск за Поло 99г.
Между 60 и 80 лв...
Ама е по-сигурно за да няма аварии да се купи комплект+ аксиален лагер-тогава цената е по-висока(валео-някъде около160 лв май беше,Лук-240,Дайкин над 300лв...цените ги казвам "наизуст")
Предполагам,че във всеки магазин за авточасти в Пловдив,ще се намери такова нещо!Както и във всеки що годе свестен сервиз ще се навият да го сменят-срещу съответната сума-от порядъка на 80 лева
Ама е по-сигурно за да няма аварии да се купи комплект+ аксиален лагер-тогава цената е по-висока(валео-някъде около160 лв май беше,Лук-240,Дайкин над 300лв...цените ги казвам "наизуст")
Предполагам,че във всеки магазин за авточасти в Пловдив,ще се намери такова нещо!Както и във всеки що годе свестен сервиз ще се навият да го сменят-срещу съответната сума-от порядъка на 80 лева

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти,
само забравих да кажа, че баща ми иска да не е турски. Тези, които си ми споменал не звучат много турски
За ремонт и на него са му казали подобна цена 70лв, но за диска са му казали или 170 или 270 изкочи ми от акъла и аз да проверя да не го будалкат нещо.
Записах си цените и марките, ако някой може да каже със сигурност някаква цена или да ми даде сайт на някакъв магазин ще съм благодарна, защото аз не открих нищо.
само забравих да кажа, че баща ми иска да не е турски. Тези, които си ми споменал не звучат много турски

Записах си цените и марките, ако някой може да каже със сигурност някаква цена или да ми даде сайт на някакъв магазин ще съм благодарна, защото аз не открих нищо.
Valeo-(Франция и завод в Турция),LUK-германия,Daikin-япония
За валео съм чувал че има и произведени в Корея
Ако цената е 270лева комплекта:феродов диск, "слънце" и аксиален лагер-емииии толкова(+/- 10тина лева) е !!!За работа-отделно!
За Лук съм чувал че се дупчи някъде феродовия диск
при монтажа-незнам дали е вярно!!!
Не че те интересува де
Забравих...
За да ти е по-лесно ето една снимка:позиции 1,2 и 4 се сменят!

За валео съм чувал че има и произведени в Корея

Ако цената е 270лева комплекта:феродов диск, "слънце" и аксиален лагер-емииии толкова(+/- 10тина лева) е !!!За работа-отделно!
За Лук съм чувал че се дупчи някъде феродовия диск

Не че те интересува де

Забравих...

Последна промяна от chy на Нед 07 окт 2007 7:28, променено общо 1 път.
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chy написа:Valeo-италия(Франция и завод в Турция),LUK-германия,Daikin-япония
За валео съм чувал че има и произведени в Корея![]()
![]()
За Лук съм чувал че се дупчи някъде феродовия дискпри монтажа-незнам дали е вярно!!!
Не че те интересува де
Забравих...![]()
![]()
![]()
![]()

Последна промяна от chy на Вто 09 окт 2007 13:35, променено общо 1 път.
siso92 написа: Гледам,че ги знаеш.Кажи,моля,има ли регулиране на съединителя на поло 6N1,1.4-60кс-APQ-98г.Задна влиза с хъркане,1 и 2 малко трудно.Иначе си отделя горе.Заминава си съединителчето или иска пипане тук-там?
Не смятам че ги разбирам....особено по новите поло,които може би са с саморегулиращо жило...
Но такова "хъркане" имаше и при мен.Трудно влизане на първа и задна,твърд педал като карам дълго в задръстванията...понякога дори и "двойно амбриране"-сякаш карам Газка

Аз лично смазах жилото-голямо клеясване беше паднало-за 15тина минути стана-оттогава скоростите влизат без хъркане,но педала остана все толкова твърд.....Имам чувството че е оригиналния диск(както много части по колата), "изпечен" от времето!!!
Отделно от това съм чувал че и феродовия диск на различните фирми е с ралична твърдост-Luk били по-твърди от Valeo примерно...незнам дали е така-досега не съм сменял никога този елемент(за 15 години каране

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”