Проблем сутрин...ПОМОГНЕТЕ МИ. :)

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
PING11
Автомобил:
Двигател:

Проблем сутрин...ПОМОГНЕТЕ МИ. :)

Мнениеот PING11 » Нед 07 окт 2007 2:18

Здравейте на всички искам да попитам следното нещо карам поло 1.6 75к.с. 96г проблема е следния сутрин като е студена като я запаля държи оборотите на 1100 примерно незнам колко са точно след 20 секунди обаче почва да се дави и почти угасва и като и дам газ се замисля 1 секунда и проблема е че вече не се замисля само сутрин като я запаля а и като е топла пак...смених си маслото преди 1500км с него и всички филтри и от тогава се чува някакъв шум от въздушния филтър по скоро като сфистене (може да има връзка) днес я гледах и видях че някакъв маркуч които излиза от долу и влиза във кутията на въздушния филтър е спукан...моля помогнете ми,кажете какво да правя на диагностика и да ходя или....БЛАГОДАРЯ предварително.

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем сутрин...ПОМОГНЕТЕ МИ. :)

Мнениеот chy » Нед 07 окт 2007 7:23

PING11 написа:някакъв маркуч които излиза от долу и влиза във кутията на въздушния филтър е спукан...

Смени го първо...пък тогава решавай за диагностика

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Re: Проблем сутрин...ПОМОГНЕТЕ МИ. :)

Мнениеот Теодор » Нед 07 окт 2007 8:49

chy написа:
PING11 написа:някакъв маркуч които излиза от долу и влиза във кутията на въздушния филтър е спукан...

Смени го първо...пък тогава решавай за диагностика
    :да: Дърпа повече въздух оттам и затова се дави.

PING11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PING11 » Нед 07 окт 2007 9:21

Забравих да спомена че сложих някакав маркуч от голф 1 да пробвам дали ще се оправи и сега отивам до сервиза че полото е на ремонт че ми изгоряха кабелите на перката за охлаждане...намерих си двускоростна перка за 70лв там от кадето я взех има още и май тия там са мн точни ето отплащам се за инфото :) :)

http://www.avtomorgadaro.com/index.php?s=2&m=3&mod=53 тва мисля че е доста полезно ;)

PING11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PING11 » Нед 07 окт 2007 9:27

май съ забравил да спомена че като загрее колата преди нямаше проблем но сега като я вкарам в 3000 оборота примерно и като отпусна се чува някакво бумтене от първито гарне някаде нещо като 'туп-туп" :) тва го прави след дори и след като смених тоя маркуч...може ли да гълта от някаде другаде въздух?

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”