Проблем с вода в купето...

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Проблем с вода в купето...

Мнениеот groznika » Пон 08 окт 2007 21:44

Здравейте колеги,
Връткам таралясник 1992, 1.0, три врати (снимки в гаража).
Последните дни установявам, че и двата колана са мокри. Отварях корите, гледах по вратите, и къде ли не... вода в купето или заминали уплътнения не намирам. Направо не ми го побира кратуната от къде тая вода и то само по двата предни колата... Не знам с какво да свържа работата. Дали с дъждовете, дали с наскорошното миене на пароструйка или просто с някакъв странен конденз...
Ако някой има някакви идеи по този досаден проблем, благодарен ще съм му да даде малко акъл на незнаещия ;)

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пет 12 окт 2007 20:22

Колеги, не е и от автомивката...
Изсуших си колата и днес след като заваля пак същия фокус. Може би поради завета където бях паркирал се намокри само шофьорския колан...
Очевидно тече някъде в колонката. Има ли някой идеи... възможно ли е да вкарва от роговете на тавана?

Потребителски аватар
orelko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orelko » Съб 13 окт 2007 16:19

Според мен е от уплътненията около вратата.. т.е. тези около колоната. Свали си пластмасата от колонката и виж точно откъде е текло.. пътя на водичката си личи.. ама всъщност.. незнам как е при твойто поло :( . Днес мисля, че се преборих с теча на мойто, ама моя беше отпред под стъклото до пантите на капака на двигателя :? . Имах и малко течче то колоната под колана и лесно се свали тая пласмаса, ама нищо не намерих там.. стигнах до извода, че е най-ниската точка в купето и като е влизало отпред се е стичало дотам

maznia
Автомобил:
Двигател:

за влагата на колана 6офирскиа

Мнениеот maznia » Съб 13 окт 2007 17:20

до колонката зад 6офиора долу минава марку4а за задното стакло да нее прекуснат и да ти навлајниава от там колана виј ко става там туи като кара6 на дујд и пуска6 4иста4ки зна4и ползва6 и вода за стуклата стопли ли

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”