Въпрос за съвмвстимост на джанти
Въпрос за съвмвстимост на джанти
Здравейте колеги, бих искъл да запитам дали железни джанти 14" от golf 3 стават за моето поло(97г.)

- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
Re: Въпрос за съвмвстимост на джанти
remax написа:Здравейте колеги, бих искъл да запитам дали железни джанти 14" от golf 3 стават за моето поло(97г.)
Ще станат да, само гумите ти ще трябва да са различни от тези на голфа.
Re: Въпрос за съвмвстимост на джанти
Tatrata написа:remax написа:Здравейте колеги, бих искъл да запитам дали железни джанти 14" от golf 3 стават за моето поло(97г.)
Ще станат да, само гумите ти ще трябва да са различни от тези на голфа.

- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
ми аз ползвам един друг сайт - в него пишеш модела, кубатура и т.н. и ти излизат възможните вариантиmarchq написа:а нещо по моя въпрос да знаете

http://www.avtogumi.com/ дано ти помогне

- marchq
- Автомобил:
- Двигател:
vladko_g40 написа:ми аз ползвам един друг сайт - в него пишеш модела, кубатура и т.н. и ти излизат възможните вариантиmarchq написа:а нещо по моя въпрос да знаете![]()
http://www.avtogumi.com/ дано ти помогневлез в конфигуратор за гуми и джанти
а благодаря и от мене точно този сайт търсих

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
BoJleH написа:Карам с 185/60 R14 и и в началото като ги сложих ми пиляха задните престилки...също и като завия до край волана ми се случва да чуя гаден звук... тогава пък предните колелета опират някъде тъпите пластмаси.... може само при мен да е така нз...ама 65 сигурно изобщо няма да събера.
Нормално

- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Понеже в съседните теми се усъмниха в половера ми - и аз да кажа: В момента карам 195/45/14 и съм с ниско окачване и много доволен, въпреки малко твърдото возене. Естествено много внимавам в дупките. Но пък на магистрала направо залепва за асвалта. Препоръчвам за зима гуми с моята ширина, другото се изчислява,като се запазва диаметъра на колелото. На капачката ми пише 3 размера джанти - 13, 14 и 15 цола. Ако се интересува някой мога да видя и пиша другите. Вярно е, че по- малката площ осигурява по- силен натиск на квадратен сантиметър, обаче в малко сняг ще затъва. Същото става все едно сравняваме човек с обувки и такъв със снегоходки, или ски.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”