меша бензин и масло ?
меша бензин и масло ?
Помощ маслото ми мирише на бензин /./// Колата е моноинжекцион дайте ми някаква диагноза ?
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
Re: меша бензин и масло ?
покачва ли се нивото на маслото, като го караш?GALERIA написа:Помощ маслото ми мирише на бензин /./// Колата е моноинжекцион дайте ми някаква диагноза ?

- vladko_g40
- Контакти:
може би или се е качило?а двигателя как работи? всички цилиндри ли работят? щото имам един много пресен такъв случай. дано при теб не е така, но при на въпросната кола се оказа спукан клапан. само че там не работеше 2-ри цилиндърGALERIA написа:Нямам наблюдения но има много голям разход на бензин и със сигурност има бензин в маслото (а не си спомням да съм му доливал бензин вместо масло)
Може би малко се е покачило нивото на маслото .

- vladko_g40
- Контакти:
дюзата на моноинжекцията е еднаGALERIA написа:аз мисля че е в следствие от запушени дюзи на моноинжекцията.(така мисля защото предполагам че доста е карана на газ преди да я взема аз )

- buferato
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега провери си кабелите на свещите!На баща ми на колата(Сеат Ароса1.0 AER-мотор-същият има и Полото) му беше окислила вътре лулата на един от кабелите и така беше вкарала бензин в маслото.След като го смених нещата се оправиха!Успех дано да бъде така и с твоята кола-това е по-безболезненият начин!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”