Комфорт система

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Комфорт система

Мнениеот PESHERLAN » Пон 19 май 2008 20:04

Ползвах търсачката,но не открих нищо конкретно по моя проблем,нека който се е сблъсквал с това да помогне или да постне линк.Благодаря предварително.
Ето го и проблема:
След като купих Полото сложих аларма която управлява комфорт системата-да вдига съклата след като се активира алармата.
Да ама при мене вдига само шофьорското стъкло.Майстора,който слага алармата каза,че може да е горяло моторчето и да е сложено такова дето да не го управлява комфорт системата,а мене ме съмнява това.И си мисля дали този модел да е така само шофьорското да се вдига. :dontknow:

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Пон 19 май 2008 22:05

Вдига ли се едно стъкло от копченцето си ,значи и от комфорт функцията на алармата трябва да се вдига. Нещо не ти е вързана както трябва според мен

Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Пон 19 май 2008 22:32

Anbuch написа:Вдига ли се едно стъкло от копченцето си ,значи и от комфорт функцията на алармата трябва да се вдига. Нещо не ти е вързана както трябва според мен

Значи алармата е вързана добре от майстора според мен,защото преди да я сложа,като отвора стъклата и я заключа с ключа отвън и задържа ключа в позиция на заключване и пак се вдига само шофьорското стъкло.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”