Добър ден колеги! Това словоизлияние, което предстои да прочетете, ако имате необходимите желание и търпение не е за тази част на форума! Не е за никоя част на форума! Защото ще спамя, ще псувам и те така! Ако шерифите искат да ме трият ОК!Поне те ще прочетат кво ми е на душата и на колата!
И сега си викате сигурно, тоя пък идиот какъв е?!?ПЪЛЕН ИДИОТ Е!
Значиииииииии! Да започнем по отначало! Фаъ ве! Поло! 1.9 чист дизел!Ама и с малко по мръсен кара! Дивидисет и осмъ гудинъ.
Се тая! Писал съм тука няколко пъти! То тва миличко поло си има собствена история! Мога книга да напиша за него! Еи, ако искаите вярваите! Оставих си 10 год от живота покрай тая кола! Много си я обичам! Много си я искам! Обачеееееееееее...
Денферен маховик! Ураааааааааааа! 1200лв.
ОК!Поносимо! Не беше болка за умиране!
Скорости! Е,айде! Случва се! Бам от Италия, приятел(крив нали, се изправя в приятелски гъз, ама той човека не е за еб.не, а аз!), разбирач 500 Евро! Ураааааааааа! Караме! Аааа, да! И 300 лева за работа! Кво стана дотук! 1300лв.
Не е страшно! Обичам си колата! Гледам си я!
Обачееееееееее! Даааааааа! Пак има обаче! СКОРОСТИ МАМКА МУ! Както и да е! Около 1000 и малко се върза ремонта с нови чаркове от Юнитрейд! И вече се успокоих! Повече НЯМА какво да се счупи по колата! Оставаше само да я размажа някъде и идилията щеше да е пълна! Но не успях! Защото колеги, познаите какво стана вчера!?! СКОРОСТИИИИИИИИИИИИ!
Ще умра! Ще загина! Гледах я и плаках! А колицата е много готина! Като чисто нова е! Свети! Страхотна! Кажете ми илач! Защото тея скорости ме убиват бавно, но сигурно! В Юнитрейд къртят мивки за нови скорости! Направо сумата е умопомрачителна!
Има ли щастие за мен и за малката ми табуретка!
Незнам! Може да съм изписал хиляди глупости! Може да има милиони правописни греЖки! Не ми пука!
Кажете ми как да накарам скоростите ми да ме слушат? И не мислете, че я карам като последният глупак! НЕ! Колата я карам с любов и внимание!
Всички викат да я просам тая кола! Няма! Толкова здраве ми е взела! Като жена! Немога да се откажа от нея! До край ще си я карам! Но само, моля ви! Отчаян съм! Какво да я правя!
mod edit: dobrinb
Три пъти чупя скорости - побърках се! Помагайте!
-
nennormalnoto
- Автомобил:
- Двигател:
-
nennormalnoto
- Автомобил:
- Двигател:
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Три пъти чупя скорости - побърках се! Помагайте!
nennormalnoto написа:... До край ще си я карам!...
Е, май края и е дошъл...
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, искренно ти съчувствам и предполагам как се чувстваш. Пиши поне през какъв период ти се трошат скоростите и какво точно се е счупило предния път. Много жалко но преди да правиш поискай поне 10 мнения и ако съвпадат тогава прави че иначе незнам... Успех с ремонта и дано повече проблеми да нямаш!!!
-
nennormalnoto
- Автомобил:
- Двигател:
Значи, вижте сега колеги! Не съм мноооооого напред, затова ще ви обясня по моя си начин, надявам се да успеете да ме разберете!
До голяма степен и аз имам вина за последното чупене на скоростите! Не от гледна точка на карането обаче! В смисъл, че когато се счупиха втория път отидох в Юнитрейд и започнах да купувам част по част всички чаркове, които имаше нужда да се подменят! А именно: лагери, цялата четвърта и там още куп други джунджурии, които трябваше да сменя! Прави ми ги едно момче от сервиза в Дружба! Много съм доволен от него колеги! Само че вала на скоростите беше леко поусукан! Трябваше да се смени, но беше 900лв. И го оставихме да не се сменя! Той беше с леко закривени зъби! И пича си ми каза, че ще ги поизправи, но не е работа така и може още веднага да се счупи! Но след като ги сглоби и скоростите работеха много добре! Нямаше шумове и т.н.! Но уви! 2 месеца и около 4к км!
Може би сам съм си виновен, но 900лв са си много пари, още повече в нашата БГ действителност!
А за скоростите да ви разкажа какво се случва с тях! Като цяло този мотор (мотора е велик,много здрав, ама к.р файда както се вика) е с денферен маховик и с тея шит скорости! Денферния маховик мина по реда си! Но той е значително по - евтин! Бил крехък, бил слаб за тоя мотор(това са обяснения, които съм получавал от хора, който се предполага, че са много навътре) . На тази скоростна кутия си имало вродена полу - инвалидност! Чел съм тук за семерингчето и т.н.! Сменено е! Но имало някакъв проблем с лагерите и се чупела е така, от раз! Задължително прави 4та на нищо ( тотална щета беше), много вероятно си надира(ако не го и спука) кожуха и си криви вала! Освен всичко, разбира се вътре помила и всички дребни чаркове! В Юнитрейд е ПЪЛНО с такива разглобени!
Незная! Може и да ме лъжат с ремонтите! Все пак не съм професионалист! Но навсякъде, където се обадя ми се подсмиват и ми пожелават успех колеги! Незнам какво да правя! Поне споделете някои имал ли е поне няква част от моите проблеми! Чуел ли е скорости!
Пробвахме да сложим и др скорости! Не става! Ще видя в къщи какъв има беше кода на скоростите и ще ви кажа! Лек и успешен ден! Благодаря че се отзовавате по темата!
До голяма степен и аз имам вина за последното чупене на скоростите! Не от гледна точка на карането обаче! В смисъл, че когато се счупиха втория път отидох в Юнитрейд и започнах да купувам част по част всички чаркове, които имаше нужда да се подменят! А именно: лагери, цялата четвърта и там още куп други джунджурии, които трябваше да сменя! Прави ми ги едно момче от сервиза в Дружба! Много съм доволен от него колеги! Само че вала на скоростите беше леко поусукан! Трябваше да се смени, но беше 900лв. И го оставихме да не се сменя! Той беше с леко закривени зъби! И пича си ми каза, че ще ги поизправи, но не е работа така и може още веднага да се счупи! Но след като ги сглоби и скоростите работеха много добре! Нямаше шумове и т.н.! Но уви! 2 месеца и около 4к км!
Може би сам съм си виновен, но 900лв са си много пари, още повече в нашата БГ действителност!
А за скоростите да ви разкажа какво се случва с тях! Като цяло този мотор (мотора е велик,много здрав, ама к.р файда както се вика) е с денферен маховик и с тея шит скорости! Денферния маховик мина по реда си! Но той е значително по - евтин! Бил крехък, бил слаб за тоя мотор(това са обяснения, които съм получавал от хора, който се предполага, че са много навътре) . На тази скоростна кутия си имало вродена полу - инвалидност! Чел съм тук за семерингчето и т.н.! Сменено е! Но имало някакъв проблем с лагерите и се чупела е така, от раз! Задължително прави 4та на нищо ( тотална щета беше), много вероятно си надира(ако не го и спука) кожуха и си криви вала! Освен всичко, разбира се вътре помила и всички дребни чаркове! В Юнитрейд е ПЪЛНО с такива разглобени!
Незная! Може и да ме лъжат с ремонтите! Все пак не съм професионалист! Но навсякъде, където се обадя ми се подсмиват и ми пожелават успех колеги! Незнам какво да правя! Поне споделете някои имал ли е поне няква част от моите проблеми! Чуел ли е скорости!
Пробвахме да сложим и др скорости! Не става! Ще видя в къщи какъв има беше кода на скоростите и ще ви кажа! Лек и успешен ден! Благодаря че се отзовавате по темата!
- niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
колега не се притесняваи-на Полото с тоя мотор и 1.4 бензинката трошат скорости като за световно
такова дизелово поло го излекувах завинаги като му присадих цялата система със скоростната кутия от голф2-няма 4упенка
п.с другата седмицаме 4ака пак същата процедура-тогава ще направя и снимков материал
такова дизелово поло го излекувах завинаги като му присадих цялата система със скоростната кутия от голф2-няма 4упенка
п.с другата седмицаме 4ака пак същата процедура-тогава ще направя и снимков материал
niks76 написа:колега не се притесняваи-на Полото с тоя мотор и 1.4 бензинката трошат скорости като за световно

-
nennormalnoto
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, много те моля, кажи ми от какъв Голф 2 си сложил скорости! Даваш ми някаква надежда! Макар че ми казаха, че донякъде ставали от 1.3 мотор на Г2, но предавателните числа били различни(може и да говоря глупости, ако е така извинявам се) и колата нямало да върви ОК! Вече незнам! Даже по едно време ми се мяркаше в главата идеята да сменя мотора заради скоростите! Всичко ли пасва от въпросните Г2 скорости? Стартер, мартер! Как върви колицата? Моля те колега! Наистина разчитам на ИНФО! Благодаря!
- niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
аз ползвах от Г2ТД скоростната кутия заедно с маховик и стартер .прехвърлих 4ашите на вътрешните карета и имаше малко главоболия с припасването на лостовата система за соростния лост
полото стана самолет
предавателните 4исла не са толкова от зна4ение след като кутията е дизелова
сега ще слагам пак кутия на такова поло ,но този път е от сеат кордобаSDI(98g)
полото стана самолет
предавателните 4исла не са толкова от зна4ение след като кутията е дизелова
сега ще слагам пак кутия на такова поло ,но този път е от сеат кордобаSDI(98g)
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”