Неприятна тропане на задната кора
- M_POLO
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB
Неприятна тропане на задната кора
Здравейте колеги имам неприятно тропане по дупките на задната кора направо не се издържа вече, ако някой може да ви каже какво да направя ще съм Блгодарен

- ivan.karadenizov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Неприятна тропане на задната кора
Ам има едни тампони на вратата на багажника, които уплътняват кората, когато е затворен. Виж дали са си на мястото.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
и да не са намясто, кората е "рошава" и не тропа, по скоро провери щипките на кората които влизат в едни улеи, самите щипкиса облечени с гума, ако тя нещо не е на място... друг вариант да тропа тая кора... аз немога да измисля...
-
kostenurko
- Автомобил:
- Двигател:
искам да попитам тези пластмасовите ментишета на кората, които са зад задната седалка могат ли да се сменят и ако могат, как точно става махането им и поставянето на ново, тъй като едното при мен е счупено и бих искал да го сменя.
- freestyler911
търсиш от морга, аз скоро ще търся кора от моргата , че неискам да си режа мойта за говорители
ако те накарат да купиш цялата кора, купи я, аз ще взема кората , а ти ментешетата, ще се разберем за цената... (ама прати ми лично какви пари искат мошенниците за кората!)
ако те накарат да купиш цялата кора, купи я, аз ще взема кората , а ти ментешетата, ще се разберем за цената... (ама прати ми лично какви пари искат мошенниците за кората!)
- M_POLO
ОК по принцип щипките на които стои кората са счупени, но не мога да намеря същото Поло ударено някой, ако чуе нещо да свирка иначе много ви Благодаря за мненията и предложенията

- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Май си забравил да кажеш какво е това "същото" Поло... 
Купе или хетчбек/комби?

Купе или хетчбек/комби?
Последна промяна от doc_j на Вто 14 апр 2009 7:13, променено общо 1 път.
- M_POLO
VW POLO 93г 1.0

- freestyler911
6Н трябва да е или ?
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Давайте съвети щот и мойта тропа яко. Поло 86c нямата тея тампони, но пък ще хвана да пригодя някакви.
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пробвай да залепиш ленти дунапрен на ръбовете на кората където се опира. Няма да спре изцяло тропането, но ще намалее значително.
Ако беше пуснал снимчицата по-рано
Срибуцането идва от /или-захващането на задната кора-ушетата,в които се върти при отваряне/затваряне.Кардинално решение-няма...има временни-гумено маркуче,надянато на ..."пантите" на кората,или подлепване на дунапренена/гумена лента в самото уше(като тези за уплътнение на дървена дограма -Tesa...)
- може да идва от пластмасовия капак ,който покрива моторчето на задната чистачка-тоест от задната врата
-също така-може да е от двата капака м/у задната седалка-провери дали тонколоните(фабричните) не се клатят,дали самите пластмаси не хлопат.
Най вероятно е самата кора(ако се е покривила вече)
Срибуцането идва от /или-захващането на задната кора-ушетата,в които се върти при отваряне/затваряне.Кардинално решение-няма...има временни-гумено маркуче,надянато на ..."пантите" на кората,или подлепване на дунапренена/гумена лента в самото уше(като тези за уплътнение на дървена дограма -Tesa...)
- може да идва от пластмасовия капак ,който покрива моторчето на задната чистачка-тоест от задната врата
-също така-може да е от двата капака м/у задната седалка-провери дали тонколоните(фабричните) не се клатят,дали самите пластмаси не хлопат.
Най вероятно е самата кора(ако се е покривила вече)
- TheBoss
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 9A
На моита кора там кадето се захваща и махнах старите гумени покрития и надянах нови от маркуч и на пластмасите кадето се обляга и налепих уплатнение за врати (от това по дебелото гумено ,продава се на метър в железариите. От тогава тропането значително намаля. Полото е 2ф надявам се да съм ви помогнал 
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
И от мен една идея за 2Ф-а ....с времето пластмасовите колонки от двата края на кората ,явно се раздуват или свиват (незнам) и на мен много ми скрибуцаше там ,но щом им развих всички болтове кото ги държат и после отново си ги завих,звуците изчезнаха.Явно е имало някакво напрежение което се е освободило като са се наместили след разхлабване на всички винтчета
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”