Интересува ме полото ми има ли ABS ?
- pavelcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Интересува ме полото ми има ли ABS ?
Значи като си го купих, продавача каза че няма, но не вярвам да е голям разбирач! ПОЛОТО МИ Е .... 1997 година Декември месец 1000 см3 с 5 врати, с серво управление, централно заключване, ел стъкла - само предните, чупещ волан, внос от Италия. Кажете ми има ли АБС и дайте повече инфо за този модел! Благодаря предварително
1.Виж предходния съвет на Pichaga!
2.На арматурното табло в колата трябва да има контролна лампа,обикновено оранжева и представлява кръгче с челюсти ,в кръгчето пише ABS.
3.От вътрешната страна на всички колелета има датчици на ABS-a ,които са свързани с кабели.
По принцип на коли с по-малка маса и кубатура производителите се въздържат да слагат АБС,но като провериш тия три неща със исгурност ще знаеш дали твоето Поло има!Успех
2.На арматурното табло в колата трябва да има контролна лампа,обикновено оранжева и представлява кръгче с челюсти ,в кръгчето пише ABS.
3.От вътрешната страна на всички колелета има датчици на ABS-a ,които са свързани с кабели.
По принцип на коли с по-малка маса и кубатура производителите се въздържат да слагат АБС,но като провериш тия три неща със исгурност ще знаеш дали твоето Поло има!Успех
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”