здр колеги искам да започна една тема която е доста болна за мн от нас предполагам палите колата и тя угасва веднага после си палите пак трагвате и и няма проблем и това става през няколко месеца появява се и изчезва проблема !
така сега говорих с няколко човека които ми обясниха че има един ЧИП в ключа отворих и двата ми налични и наистина и в двата има един чип казаха ми 4е има някакав имобилаизер които няма ни6то об6то с алармата ами си е стандартен така е произведена колата за сведение поло 1995г. интересува ме дали наистина има проблем с тези чипове ,колко е цената им и откаде могат да се закупят дано не притеснявам никога благодаря предварително!
чип в ключа ???
здр доколкото знам аз ,има някакъв имобилаизер вграден под волана фабрично и в клуча има чип и се разпознават и колата пали ама като се издуха тоя чип става зле пали6 и колата гасне и така мн пъти може да стане после проблема из4езва после пак се появява поне при мен е така това мога да кажа за това и аз питам колегите ако са наясно да споделят!
-
sbirov
- Автомобил:
- Двигател:
Ето ви тема за размисъл.На руски е
- http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=g3_immo
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”