Дали са съвместими със веждите на тривратите голфове?
Вежди за поло 6Н?
- karrr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вежди за поло 6Н?
Някой има ли представа дали на полетата могат да се слагат пластмсови вежди?
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вежди за поло 6Н?
Фаровете не са еднакви ,следователно са НЕСЪВМЕСТИМИ..........karrr написа:Някой има ли представа дали на полетата могат да се слагат пластмсови вежди?
потърси за поло , има със сигурност защото съм виждал няколко ....... но стоят ужасно ГРОЗНО........
- karrr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
POLO_SPORT написа:Vextore, на мен ми се струва, че става дума за тези на калниците
МОже и да могат да се напаснат- няма невъзможни неща, ама не си струва...на 6N специално изчистената линия по-му отива
да именно за калниците питам
много искам да видя как му стоят вежди на полето - до сега не съм виждал такова с вежди на калниците. Ще се опитам да направя експеримента...
иначе с раздувки на калниците сигурно още по-добре ще стане, но не бих се впуснал в такава авантюра чак

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Не ти препоръ4вам вежди за калницитеkarrr написа:POLO_SPORT написа:Vextore, на мен ми се струва, че става дума за тези на калниците
МОже и да могат да се напаснат- няма невъзможни неща, ама не си струва...на 6N специално изчистената линия по-му отива
да именно за калниците питам
много искам да видя как му стоят вежди на полето - до сега не съм виждал такова с вежди на калниците. Ще се опитам да направя експеримента...
иначе с раздувки на калниците сигурно още по-добре ще стане, но не бих се впуснал в такава авантюра чак
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”