Проблем с алармата

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
dendo
Автомобил:
Двигател:

Проблем с алармата

Мнениеот dendo » Вто 07 окт 2008 9:55

Значи вчера си купих VW polo 1000 кубика 98 год..не разбирам много от коли така че моля да бъда извинен ако питам нещо елементарно. Под капака където явно се включва самата аларма като дам на ON пищи там нещо си което явно значи 4е съм я включил, самото дистанционно мисля че също работи, но в крайна сметка нищо не действа.ако може да ме насочите къде точно се корени проблема и как може да се острани. Мерси предварително.

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Вто 07 окт 2008 10:10

Заключи колата ръчно, включи на ОН алармата и опитай да отвориш с ключа, без да си изкл. алармата - ако действа значи всичко е ОК. Ако не се задейства, качи се и опитай да запалиш - ще разбереш дали ти блокира имобилайзера /няма да можеш да запалиш/ А по просто -иди да ти яскачат правилно при алармаджия. /може нарочно да са изключили функцията й да заключва вратите по време на движение.

Потребителски аватар
dendo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dendo » Вто 07 окт 2008 10:15

значи тя сега е включена и аз така карам.като я включа и отворя вратата ни6то не се случва.и мога да паля без проблем.или мойе би има значение дали е заключена.незнам

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Вто 07 окт 2008 10:27

Значи сам няма да можеш да се оправи - алармаджия ти трябва. А той ще ти каже дали не трябва нова. Сега има много и евтини варианти - дори да си сложиш от най- евтините, май 60 лв бяха, после можеш да й прибавиш и други функции, за да не се набутваш наведнаж.

Потребителски аватар
dendo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dendo » Вто 07 окт 2008 10:37

мерси брато.просто ме е яд че като я купих и оня я казва като екстра пък тя не бачка.и после като видяхме че не е наред вика че не разбирал.тъпо ми е че има пък не бачка.ако нещто изникне пиши пак ще ми е от полза.мерси и лек ден

Потребителски аватар
CO`4001`BB
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CO`4001`BB » Пон 20 окт 2008 22:20

Нова :!:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”