Колеги,писано и четено е много по темата,не отварям нова,защото нещата са ясни.Семеринг-3/5лв,о'к;смяна-5/10лв,ама къде в Пловдив?Имам двама познати/сакъ/със сервизи,та единият вика''карай и доливай,не ме занимавай'',а другият-''ще свалим скоростната отидоха 300лв,пък и новият семеринг-кой го знай''.Трябва да долея масло,ама то/като чета във форума/по-евтино и хубаво направо да го сменя тоя ш.... семеринг!
Молбата ми е към колеги от Пловдив-къде да ида?
mod edit: vaskoto1
Кой серв в Пловдив ще ми смени семеринга/изб на ск/за10-20лв
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
колега ако знаеш къде се намира въпросния семеринг под колата СМЕНИ СИ ГО САМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! елементарно е
трябва ти ключе 10 и отвертка , развиваш лостчето изчегъртваш стария семеринг и набиваш новия (новия го набий като поставиш отгоре му някаква тръбичка и после ЛЕКО с чукчето) , ще тече масло , сложи една тубичк отдолу
трябва ти ключе 10 и отвертка , развиваш лостчето изчегъртваш стария семеринг и набиваш новия (новия го набий като поставиш отгоре му някаква тръбичка и после ЛЕКО с чукчето) , ще тече масло , сложи една тубичк отдолу
-
siso92
- Автомобил:
- Двигател:
freestyler911 написа:колега ако знаеш къде се намира въпросния семеринг под колата СМЕНИ СИ ГО САМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! елементарно е
Клега,от личен опит знам,че при лесните неща все нещо се закучва,особено като не си добре с инструментариума или технически.Карах омега и сам си я чагърках,ама полото не го пипам.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”