Х-Модификация
-
geleto_89
- Автомобил:
- Двигател:
Х-Модификация
Колеги бих искал да ви попитам,какво представлява Х-Модификация,че срещнах няколко полота които ги водят такива,та мезнам къде им е разликата.Ще се радвам ако ми отговорите.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
- BEX---GLX
- Автомобил: Polo 6R
- Двигател: 1.4i
не баш, даже мисля, че е базово, но 100% е италианка
пп а това, че само отклонявате човека към търсачката не е много колегиално, за същото време, в което написахте това, можеше да напишете мнение и след това, накой, като търси същото, да намери тази прекрасно озаглавена тема и да не се лута из 20 теми с по 2 до 5 мения от сорта на търсачка! казвам го от собствен опит, не е много приятно, колеги, сигурен съм, че на всички ни се е случвало поне веднъж
пп а това, че само отклонявате човека към търсачката не е много колегиално, за същото време, в което написахте това, можеше да напишете мнение и след това, накой, като търси същото, да намери тази прекрасно озаглавена тема и да не се лута из 20 теми с по 2 до 5 мения от сорта на търсачка! казвам го от собствен опит, не е много приятно, колеги, сигурен съм, че на всички ни се е случвало поне веднъж
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Х - лимитирана серия за Италия. Доколкото съдя по моя опит е пригодена за по - високи температури - алуминиев блок на двг., термостат, който отваря по - рано, но въпреки това в Италия ги "изкормят", или изкривяват иглата в отворено положение, като моята. За вакуум- колекторите и управлението на топъл- студен въздух мога да съдя само като видя и такова Поло на друг колега./няма ел. вентили, а е само на вакуум управление/ и т.н. За екстрите - серво на волана /доколкото е екстра за него период/, ел. стъкла, централно заключване, чупещ волан, регулирума хоризонтално седалка, 14" джанти /За 1,0 двг!/но няма АБС /само предната версия - забравих как се казваше/, мяма и аербеци /в Италия явно не ги тачат много/Общо взето доста опростена версия - поне моята е такава /точно затова я харесвам - по - малко лампи - по - малко ядове/
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”