Къде се намира релето на задната чистачка
-
lenard
- Автомобил:
- Двигател:
Къде се намира релето на задната чистачка
Къде се намира релето на задната чистачка и кой номер е .Поло 1,4 TDI 6N2 2001г. Чистачката работи постоянно и немога да намеря релето.Моля ако някой знае да помогне.Благодаря ви предварително.
- bgfreestyler
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Релето е в машинката на чистачката и цялото и управление и е там , според мен не проблема в релето има 1 малка платка в която ако е влязла вода , машинката се окислява елементарна работа за някой жичкаджия работа по възтановяване 10 мин за платката , ПС много внимателно при демонтажа на машинката след развиване на болта на рамото преди да извадите рамото има нещо подобно на зегерка която държи пръскалката освободете я и тогава я отделете от капака иначе 6те скъсате пръскалката тя е метална , и минава през средата на машинката и после винаги ще ви се пълни с вода машинка и багажник изпитано , моята кола я купих с този проблем вече е отстранен но съм скопил маркучлето за водата и отзад няма вода (предния собственик се е опитвал да я оправя май) и най интересното новичка струва 260 лева дано съм бил полезен успех
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”