Относно страничните отвори на парното
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Относно страничните отвори на парното
Хора, да питам, примирил съм се с едно нещо, но не знам дали е нормално. Та от отворите отстрани, които могат да се насочват накъде да духат, духа винаги студено, нормално ли е така?
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
аз имах същите притеснения и бях ги накарал в сервиза си да разколачат целото табло и вентилационна/отоплителна система и да го оправят....
е оказа се, че просто си е така, въздуха за страничните духалки се взима преди питата на радиатора
ма поне потренираха
при пасат-а (2000г) доколкото знам средните духалки също са независими т.е. винаги духат външен въздух който не минава през питата
тъй че спете спокойно деца
е оказа се, че просто си е така, въздуха за страничните духалки се взима преди питата на радиатора

ма поне потренираха

при пасат-а (2000г) доколкото знам средните духалки също са независими т.е. винаги духат външен въздух който не минава през питата
тъй че спете спокойно деца

- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
абе и аз....
И на мойта барака духа студ отстрани! май си е нормален симптом...
За сметка на това от краката и на джама вее жега. Сахара в колата не става но се живее. Предишния собственик ме светна че някви маркучи дали фира но било мноо гадно за ремонт.
Засега карам така.
За сметка на това от краката и на джама вее жега. Сахара в колата не става но се живее. Предишния собственик ме светна че някви маркучи дали фира но било мноо гадно за ремонт.
Засега карам така.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kimbaten написа:няма ли някакъв начин да се "хакне"
Има ама е малко серсемски...
Сваляш радиаторчето, отпред.
Виждаш, че студеният въздух минава над радиатора, и отвиа директно на стр. духалки.
Изрязваш едно парче пластмаса с тези размери които е този отвор над радиатора, след което най безугледно вземаш и изрязваш отвор в преградата която отделя горните и долните духалки, лепиш изрязаното парче пластмаса и си готов...
Малко сложно звучи, ама няма снимков материал за да покажа..
Мен лично също ме дразни това "творение" на Ханс, ама реших да не правя такива груби вмешателства.. поне не и на този етап

Някой ако измисли нешо по-умно да свирка...
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”