Колко литра е резервоара на Vw Polo 6N ?
- ArMaGeDoN
- Автомобил:
- Двигател:
Колко литра е резервоара на Vw Polo 6N ?
Полото е 97 год. дизелов двигател ако има значение.
- ArMaGeDoN
- Автомобил:
- Двигател:
wer
Мерси за отговора колега ... 
-
Uneek
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Milanski написа:аз имам дизелово поло 6N и смея да твърдя че ако резервоара ми е празен ще побере поне 60 литра нафта ( разбира се след 45 литра някъде се натиска клапата за обезвъздушаване и се сипва много бавно )
поздрави
Дали бензиностанцията не цака с голямата брадва
То всички цакат де, ама все пак 15 литра над оригиналния обем е много
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Онзи ден заредих до горе (45 литра) със зор ги събра а вече стрелката беше под втората червена чертичка...и когато стигна 40-42 литра тези от бензиностанцията едва наляха до 45'ият литър, че да закръгли на 80 лева
и стрелката се отмести СЪВСЕЕЕЕЕМ лекичко чак като минах 200 километра. Бая го бяха назобали...така, че наистина може да е 52 литра а аз си мислех, че е 50 литра + 7 литра за резерва...но уви.
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
май трябваше да уточня че аз сипвам на бензиностанцията по 42 литра максимум после дори да се натисне палчето за обезвъздушаване пистолета постоянно изключва обаче като се прибера в къщи ( живея на 7 км от бензиностанцията ) имам една нафта в туби и от нея си сипвам още 10 литра като държа палчето натиснато през цялото време и сипвам леко и ги хваща без проблем даже иска и още и като се има в предвит че и в колата съм имал сигурно 5 литра поне и със сигурност ще хване още 5 стават 60 ( става въпрос за пълнене с обезвъздушаване до капачката )
аз минавам по 250 км преди да ми мръдне леко стрелката
аз минавам по 250 км преди да ми мръдне леко стрелката
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък си мисля че въпроса беше кратък и ясен-колко литра е обема на резервоара при Поло 6N-отговора от ФВ-справка книжката на колата и др. е 45литра Всички други ръзаждения от типа 52литра е 100литра е,е да ама моята веднъж събра 228,5литра а не беше празен резервоара даже и т.н. са повече за оффтопик темата в графа страхотни истории-докато тук трябва да има точната информация за да може някой като търси с търсачката да му излезе темата и да види конкретен отговор.Сега от тази тема някой разбра ли колко е реалния обем или остана по объркан отколкото е бил в началото?
П.С. Обем на резервоар не се мери на бензиностанцията
Има си лаборатории на производителите те го измерват и ни подават на готово тази информация 
П.С. Обем на резервоар не се мери на бензиностанцията
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”