разход
-
nedyslavov
- Автомобил:
- Двигател:
разход
поло-то ми е 1.2 70коня 2008 год.на 9500 км. градско ми хар4и 9.5-10 на сто.По книга трябва да е 7.5.Ако ниакои мисли 4е хар4и много да ми пи6е какво да правя.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Един приятел беше купил VW FOX 2008 г който беше на реални 480 км (не хиляди),щото беше паднало дърво отгоре му беше попилял каросерията (на двигателя и ходовата част нищо им нямаше - дори не се наложи смяна на предният капак). След като го възтанови го продаваше. Беше същият двигател и верно ,че като не е разработен един двигател харчи мааалко пвечко но под 9 бензин градко непадаше
-
siso92
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета,стига сте омотавали човека.Разхода е много относително нещо,дори една и съща кола карана нормално от двама шофьори дава различен разход.Дори от маслото и филтрите зависи/след смяна и преди смяна-променят разхода/,от гумите също.Да не говорим кой,как си замерва колата колко му гори
.Колега за момента щом си под 10 градско си свиркай.
А,момчета,най-икономичната кола е...служебната!
Мой'та я карам година и 4 месеца на бензин и не ме ебе дали гори 5 или 7 извън,8 или 10 градско,стига да не е 15-20 съм канап/а джиткам по 20 хилки на год/.Ако не прекъсва/придърпва/,има ряз и не пуши-значи колицата си е канап и разхода си е според бензина,карането,мет.условия и т.н.
.Колега за момента щом си под 10 градско си свиркай.
А,момчета,най-икономичната кола е...служебната!
Мой'та я карам година и 4 месеца на бензин и не ме ебе дали гори 5 или 7 извън,8 или 10 градско,стига да не е 15-20 съм канап/а джиткам по 20 хилки на год/.Ако не прекъсва/придърпва/,има ряз и не пуши-значи колицата си е канап и разхода си е според бензина,карането,мет.условия и т.н.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”