Решил съм да си монтирам халогенчета на предната броня , точно където стоят оригиналните , само че моята броня няма отвори и мисля да си ги изрежа сам , само едно ме притеснява , как се разглобява ключа за фаровете на таблото и как най лесно да ги свържа така че като изтегля копчето назад , да се включи стопчето за мъгла и халогените , както си е оригинално на пасатите. Ще пусна и снимки , как съм извършил операцията ....
Идеи??
Ако модераторите решат че темата е за Направи си сам , нека я местят.
халогенчета , как да ги свържа ?
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
- freestyler911
- freestyler911
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Първо огледай да не би да имаш инсталация до там! На повечето коли има ,дори и фабрично да не са с фарове за мъгла.
Не ти трябва да отваряш копчето....изобщо няма да се ориентираш - там има някакви чипове,чудесии - не е обикновенно копченце
И все пак ,ако искаш да го демонтираш : Махаш пластмасата около километража , бъркаш с ръка от там и повдигаш нагоре онова стържчащото дето го посочвам на снимката. След като го натиснеш ,панелчето излиза лесно навън иначе няма вадене
Какви халогени си избрал? Ако са DALLA , се отказвай докато не си нарязал предницата
п.п. Напипай плюсовата жица дето отива към габарита за магла (още при копчето дето е) и с едно реле връзваш фаровете си за магла
Не ти трябва да отваряш копчето....изобщо няма да се ориентираш - там има някакви чипове,чудесии - не е обикновенно копченце
И все пак ,ако искаш да го демонтираш : Махаш пластмасата около километража , бъркаш с ръка от там и повдигаш нагоре онова стържчащото дето го посочвам на снимката. След като го натиснеш ,панелчето излиза лесно навън иначе няма вадене
Какви халогени си избрал? Ако са DALLA , се отказвай докато не си нарязал предницата
п.п. Напипай плюсовата жица дето отива към габарита за магла (още при копчето дето е) и с едно реле връзваш фаровете си за магла
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”