Здравейте колеги имам малък промблем с инжекциона на колата, която е VW Polo, 2000г 1.4 бензин-газ. 6N ли се води това поло?
Проблема е следния, на газ гасне, а на бензин не.Пробвах с друга газова бутилка т.н. , но май се оказва че проблема инжекционите. Майстора каза че този ремот е около 900-1000лв. , което ми идва в нанагорнище. Питането ми е дали има друго решение на проблема освен замяната с нови? Мерси предварително.
Проблем с инжекционите
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
Здравей,не искам да съм злобен,ама махни я тая ГАС(ГАЗ) не си заслужава...тия 900-1000лв за ремонт ще ги дадеш за бензин отгоре в близките 4-5 години,затова не си заслужава...до тогава ще си сменил колата пък и ще има 1 нещо което няма да се поврежда просто защото го няма...пък и колата на бензин си върви много по-добре
П.П, Полото се води 6n2
П.П, Полото се води 6n2
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
- Stefo`o
- Автомобил:
- Двигател:
В гаранция е този ГИ, но майстора твърди, че проблема е в самите инжекциони на колата бил пробвал с някакви други от друго поло и каза "колата заспя", а така като се замисля същото ми каза и когато смених датчика на Хол.
Проблема е следния. Когато карам с 60-70 (на газ) на 5-та и тръгна да намалявам, в момента когато натисна съединителя и тръгна да изключвам от скорост оборотите падат на нула и колата гасне волана се втвърдява и става мн неприятно когато е на завой и т.н. . И това се слиучва 80-90% от случайте когато намалявам скоростта с цел спиране.
Аз си задавам простия въпрос, защо когато както майстора твърди че проблема си е в инжекционите на колата на бензин няма никакви проблеми а на газ .... чак не я карам че направо ми къса нервичките.
Дано съм ви улеснил с инфото което ви дадох, когато ми се изяснят още неща ще ги споделя.
Проблема е следния. Когато карам с 60-70 (на газ) на 5-та и тръгна да намалявам, в момента когато натисна съединителя и тръгна да изключвам от скорост оборотите падат на нула и колата гасне волана се втвърдява и става мн неприятно когато е на завой и т.н. . И това се слиучва 80-90% от случайте когато намалявам скоростта с цел спиране.
Аз си задавам простия въпрос, защо когато както майстора твърди че проблема си е в инжекционите на колата на бензин няма никакви проблеми а на газ .... чак не я карам че направо ми къса нервичките.
Дано съм ви улеснил с инфото което ви дадох, когато ми се изяснят още неща ще ги споделя.
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Защо не пишеш бележка на човека?И без това темата ти е за "газовия" раздел
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=44549
Машината е доста компетентен,така че би могъл да да отговори на всичките ти въпроси
но и на мен ми се струва че майстора ти те сапунисва
инжекторите на ГИ нямат нищо общо с нормалните инжектори..най вероятно газовите инжектори които ти е сложил нещо се чумосват и оттам да прави белята,а този нещо не иска да ги сменява
или нещо да е оакал софтуера за ГИ
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=44549
Машината е доста компетентен,така че би могъл да да отговори на всичките ти въпроси
но и на мен ми се струва че майстора ти те сапунисва
инжекторите на ГИ нямат нищо общо с нормалните инжектори..най вероятно газовите инжектори които ти е сложил нещо се чумосват и оттам да прави белята,а този нещо не иска да ги сменява
или нещо да е оакал софтуера за ГИ
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”