Питане за резервната гума и още нещо ...
- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
Питане за резервната гума и още нещо ...
Колеги каква трябва да е оригиналната резервна гума за POLO 2F (92г)и кяде стоят инструментите:крик,ключ,отверка.Ако може снимки ще съм много благодарен.Гумата с която го взех навдигаше постелката на багажника , намерих "патерица" пропадна ааааааа.... нема угодия .
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: Питане за резервната гума и още нещо ...
Стандартна е резервната гума. Аз мойта я махнах и сложих патеричка.
А инструмента и крика се закачат отстрани на панелите с едни коланчета - ма тях вероятно ги нямаш, както и аз.
Бутай над патерицата инструмента и така.
Аз мойте съм ги сложил в чанта
А инструмента и крика се закачат отстрани на панелите с едни коланчета - ма тях вероятно ги нямаш, както и аз.
Бутай над патерицата инструмента и така.
Аз мойте съм ги сложил в чанта
оригиналната е 4,5 J джанта,гума 145тица,крика се подмушва в едно "ухо" под джантата- там откъдето идва болта с който стягаш джантата.
ключа се захваща към едни пластмасови уши на пасажерския калник,а аптечката си има една стойка на другия калник и се стяга с един ластик...
При мен са останали здрави и още две позиции за закачане на нещо си,ама така и не успях да измъдря какво точно може да се закрепи там...
П.П отверката си се намушква в дръжката на ключа....
ключа се захваща към едни пластмасови уши на пасажерския калник,а аптечката си има една стойка на другия калник и се стяга с един ластик...
При мен са останали здрави и още две позиции за закачане на нещо си,ама така и не успях да измъдря какво точно може да се закрепи там...
П.П отверката си се намушква в дръжката на ключа....
- ZEDYCUS
- Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
- Двигател: AUY 2001
- Контакти:
chy
При мен на тези позиции седи куката за теглене.За крика съм намерил място зад кората в самия калник -десния,до стопа.Уплътнил съм го с дунапрен и не тропа.А и в левия калник съм натъпкал един колан за дърпане и кабели за подаване за ток.Пести се доста място.
- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
Пуснете по някоя снимка ако е възможно разбирасе най вече закрепването на крика
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ако изобщо можеш да видиш нещо от тази снимка......

На оригиналния крик има 2 дупки ,като го сложош ,така че да са нагоре ,онази П-образна тенекийка го фикдира да не мърда ,като влиза в двете дупки и дефакто с "пластинообразната гайката"(ако може да се нарече така
) притискаш П-образна тенекийка към крика
п.п.
за обясненията ,ама 

На оригиналния крик има 2 дупки ,като го сложош ,така че да са нагоре ,онази П-образна тенекийка го фикдира да не мърда ,като влиза в двете дупки и дефакто с "пластинообразната гайката"(ако може да се нарече така
п.п.

- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
Много благодаря за инфото и снимката на колегите.Бяхте доста изчерпателни 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”