Монтаж на климатик

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
petcan
Автомобил:
Двигател:

Монтаж на климатик

Мнениеот petcan » Вто 22 юли 2008 21:31

Имам Поло Класик. Чух, че в Русе монтират климатик или климатроник според желанието на клиента. Въпроса ми е някой има ли информация за качеството на монтираните в България климатици (климатроници)?

Потребителски аватар
kr0tal
Автомобил:
Двигател:

не знам ама ...

Мнениеот kr0tal » Сря 23 юли 2008 13:51

дано са по-добри от италианските :lol:

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Сря 23 юли 2008 18:03

Най-добре е дз си вземеш компресора и стоиката от ударено поло (втора употреба) а другото е без значение радиатор итн ..... последствията са че ако не е оригинална стоиката много трудно се напасва ролката на компресора с другите и после си ебало мамата абе около 1000-1200 лева излиза цялата процедура за климатик а за климатроник не съм питал , в пловдив тая гимнастика я правят за 1 ден оствяш си колата в 8 сутринта и до 5-6 е готова според мен по добре продай тази и си купи направо с климатик аз така направих успех

Потребителски аватар
petcan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petcan » Сря 23 юли 2008 22:19

Още не съм се нарадвал на колата защото я имам от около година и за това неискам да я продавам. Цените за които чух са 600лв за климатик и около 1200лв за климатроник, но не съм проверявал лично.

Потребителски аватар
kr0tal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kr0tal » Чет 24 юли 2008 10:55

Сервиз за автоклиматици?
Някой да ми препоръча ако може, че явно има теч някъде :(
Потърсих за подобна тема но не успях. Прочетох само някакви неща за Импас и една друга фирма която е на разклона за Лозен.
Ще бъда благодарен ако дадете мнения и препоръки!

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Чет 24 юли 2008 17:47

petcan написа:Още не съм се нарадвал на колата защото я имам от около година и за това неискам да я продавам. Цените за които чух са 600лв за климатик и около 1200лв за климатроник, но не съм проверявал лично.

За 600 лева направо си е без пари, при положение че 1 компресор втора ръка е около 250-300 лева + радиатор нов задължително около 250 лева + инсталация и управление итн + труд и фреон тази цена е направо подарък ЗА ТИЯ ПАРИ ЯВНО Е НЯКОЙ КИТАСКИ БОКЛУК но ти си знаеш провери и ако направиш нещо пиши пак та и някои друг да се облаже успех .
PS Най - добре си е фабрично поставения досега не съм чул някой да не се е оплакъл от допълнително поставян климатик , разбира се ако не е взел от някоя ударена кола цялата система :)

dolsineq

Re: Монтаж на климатик

Мнениеот dolsineq » Съб 26 юли 2008 15:34

petcan написа:Имам Поло Класик. Чух, че в Русе монтират климатик или климатроник според желанието на клиента. Въпроса ми е някой има ли информация за качеството на монтираните в България климатици (климатроници)?

:no-no Колега,недей да правиш неразумни неща.Ако го направиш,значи си пъхаш таралеж в гащите.Представите са едно,резултата е съвсем друго.Това са присадени изпълнения,нямат нищо общо с инженерната заводска мисъл.Ако го направиш,те очакват големи ядове-ролка ,ремък,
конзола,втулки,автомат за обтягане и т.н.Ще изсипеш много средства на вятъра.Ефекта ,който си мечтаеш да се получи,ще е разочароващ за тебе.
Откажи се,от опит ти го казвам. :lol:

Потребителски аватар
kr0tal
Автомобил:
Двигател:

daaaaaaa

Мнениеот kr0tal » Съб 26 юли 2008 16:28

Това е единственият недостатък на моята и още няколко коло в този форум - присадени климатици в Италия. Тук кой знае на колко по голям к*р ще се набиеш. Зарежи тези глупости! Аз съм доволен че 1-2 пъти на година сменям пистовия ремък.

Потребителски аватар
paagrio
Автомобил: голф 1K
Двигател:

Re:

Мнениеот paagrio » Пон 16 фев 2009 17:56

junakov написа:Най-добре е дз си вземеш компресора и стоиката от ударено поло (втора употреба) а другото е без значение радиатор итн ..... последствията са че ако не е оригинална стоиката много трудно се напасва ролката на компресора с другите и после си ебало мамата абе около 1000-1200 лева излиза цялата процедура за климатик а за климатроник не съм питал , в пловдив тая гимнастика я правят за 1 ден оствяш си колата в 8 сутринта и до 5-6 е готова според мен по добре продай тази и си купи направо с климатик аз така направих успех

колега къде го правят това нещо?

Потребителски аватар
eras3r
Автомобил: Citroen C5 2014г
Двигател: 2 0hdi 163hp
Контакти:

Мнениеот eras3r » Вто 17 фев 2009 18:14

За колегата автор на този пост...всички в Русе хвалят (както и аз) сервиза за климатици до хиподрума. Ако искаш да ти кажа къде точно се намира пиши.

siso92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот siso92 » Вто 17 фев 2009 22:09

Съвет и от мен-може и късмет да имаш с такъв климатик,НО не си го слагай с климатроник,че дори и заводските са голяма беля.А имай и в предвид,че аз съм със заводски климатик и пак не е изчислен за 60те коня мотор.

Потребителски аватар
Gecatawe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gecatawe » Чет 19 фев 2009 10:42

Момчета на бащами фирмата е точно за климатици, занимават се там и с автоклиматици просто много вярвате на хората.Първо един компресор за климатик варви над 550лв (маде ин Турция) 2-ро дават му само 6 месеца гаранция демек ако се преебе след 6 месеца горим, 3-то преправят се още куп неща и според мен наистина няма смисъл, по добре си продаи колата и си купи същата е с пари че се набуташ така е ама по добре заводско от колкото БГ ... :wink:

Потребителски аватар
suggar
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: ASV

Мнениеот suggar » Чет 19 фев 2009 11:43

и на мен ми се струва че най удачния вариянт е или смяна на колата или може би заводски климатик от ударена кола

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”