Странен шум

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
dpdt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Странен шум

Мнениеот dpdt » Чет 05 фев 2009 16:27

Здравейте,не знам как да обесня точно проблема но ще опитам. Колата е POLO - 92г и е на газ.Качвам се и паля (лед края на работният ден), потеглям и чувам някакъв странен шум(стържещ)и след няколко секунди ми замирисва на изгоряло. Спирам,отварям капака- не виждам нищо което да гори,защото до там разбирам. :oops: Затварям капака,паля отново,шума още по силен и стресирващ. Уплаших се и угасих. Отидох да извикам човек който разбира повече от мен. Преди да погледне предположи че може да е от стартера,климоред и в този ред. Каза че ако е така може и да се запаля. Само че мина повече от час докато се върнем при колата. Сяда той , пали и ... нищо...ама съвсем нищо. Аз останах с една голяма чуденка и неудобство, а той каза че в случая нищо не може да направи,защото проблем няма. Това преди 2 дни, но на мен ми остана :?:
Някой може ли да даде някакво предположение- най малкото имам ли проблем или той е само в моята некомпетентност :oops:

Потребителски аватар
alex_zazy
Автомобил:
Двигател:

Re: Странен шум

Мнениеот alex_zazy » Пет 06 фев 2009 14:22

Виж капаците на ангренажния ремак да не са се откачили! И покрай сички ремаци гледай нещо да не е виснало и да опира респективно търка!

Потребителски аватар
jolly_fellow
Автомобил:
Двигател:

Re: Странен шум

Мнениеот jolly_fellow » Пет 06 фев 2009 21:05

колата е поло1.4 98-появи се странно потропване отзад в дясно.дали е ампа. :?:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”