ключалката на задната врата?!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
skywolker
Автомобил:
Двигател:

ключалката на задната врата?!

Мнениеот skywolker » Пон 16 фев 2009 19:39

Колеги , преди около половин година имах проблем с ключалката на задната врата, по оправих я малко, но определено си плаче за нова, въпросът ми е от къде , и по важното е, че проблемът е в самата ключалка което май означава, че трябва и нов ключ?
Някакви предложения?
Благодаря :)

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Re: ключалката на задната врата?!

Мнениеот snupeca » Пон 16 фев 2009 19:57

Колата е поло най-вероятно, но какво... :stll think: а проблема с ключалката се изразява в....:gruebel

skywolker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skywolker » Пон 16 фев 2009 21:50

Колата е пола- да все пак е поло под форум, а точния модел и година ги има в профила , но за протокола, 98 6н APQ А проблма е спукана една мизерна малка част в механизма на ключалката, пояснявам още малко, там където пъхаш ключа,не в самия патрон а в механизма вързан за него, те са неразделна (според мен ) част.Доста е финно и недоизмислено според мен

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Сря 18 фев 2009 7:30

skywolker написа:Колата е пола

тааа пола носи жена ми, mhihi

аз нямах проблем с ключалката,но слагах централно.Сега задната врата се отваря изцяло след отключване с машинката-ключ не играе,е оставих в кората при механизма една дупка да мога да отворя ако нещо изтрещи машинката(на централното)

сега си мислите как подяволите става без да се смени патрона,да има централно.Е с мерак и изобретателност,изолирах патрона (разкачих го от механизма)и на негово място вързах машинката........

естествено ако това ти се струва безмислено и сложно,нова ключалка,пререждане на патрон и си като нов

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”