Здравейте колеги, та въпроса ми е към тези от вас които карат поло с АБС или със втори АИРБАГ...
И по точно...на път съм да си купувам поло '98 '99 г. със АБС или втори Аирбег,и така разглеждам сумати и машинки и ме притесни това че някои от тях ги пищат че имат и двете екстри и следователно имат копчета на конзолата точно под авариините и подгряването, но има и такива които пак пише че ги имат но копчета няма...та има ли такъв вариант при който екстрата да я има а да няма копче?? или като видя панел за аирбег а няма копче, значи че изобщо няма аирбега???
За копчетата ABS и Airbag на конзолата
Re: За копчетата ABS и Airbag на конзолата
Моето Поло е с два еърбега, но от теб чувам за копче за тях 
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ориентирвай се по "копчетата"(лампичките)....Лъжат гадовете!
Попадал съм на много такива работи като си купувах моето поло. Дори имах случай:
- Ъъъъъ , като има АБС ,къде му е помпата ?
- Абе човек ,това поло е с новият двигател ,при него помпата е вградена вътре в сервоусилвателя на спирачките!
- Ахам-м-м-м
п.п. ех ,като кажат :"с новият двигател" и мед им капе от устата
Попадал съм на много такива работи като си купувах моето поло. Дори имах случай:
- Ъъъъъ , като има АБС ,къде му е помпата ?
- Абе човек ,това поло е с новият двигател ,при него помпата е вградена вътре в сервоусилвателя на спирачките!
- Ахам-м-м-м
п.п. ех ,като кажат :"с новият двигател" и мед им капе от устата
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
98,99г са с новото табло и там индикацията за еърбег и АБС е в таблото-като дадеш контакт ще видиш.На по старите е на бутоните-така че ако ти продават Поло 99г и има бутони с лампи за еърбег и АБС-бягай далече 
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
,грешката е моя ,не съобразих ,че става въпрос за новите табла, но имай впредвид ,че наистина много лъжат. Докато не видиш помпата на АБС-а и пред предната пасажерска седалка да пише Airbag за втора въздушна възглавница-не вярвай на обявените екстри!Re: За копчетата ABS и Airbag на конзолата
suggar написа:Здравейте колеги, та въпроса ми е към тези от вас които карат поло с АБС или със втори АИРБАГ...
И по точно...на път съм да си купувам поло '98 '99 г. със АБС или втори Аирбег,и така разглеждам сумати и машинки и ме притесни това че някои от тях ги пищат че имат и двете екстри и следователно имат копчета на конзолата точно под авариините и подгряването, но има и такива които пак пише че ги имат но копчета няма...та има ли такъв вариант при който екстрата да я има а да няма копче?? или като видя панел за аирбег а няма копче, значи че изобщо няма аирбега???
има и вариант при който копчето се намира на конзолата между двете леви вратиии. ниско долу
-
exalibur
- Автомобил:
- Двигател:
За да не отварям нова тема ще попитам тук- Полото е 6n 1995 ADX мотор . В дясно от волана на таблото има няколко копчета и едно от които е обозначено със символа за еърбег. Та до вчера това въпросното копче или може би имитация на копче при палене си светваше и после угасваше, но вече свети постоянно. Светнало е по време на движение, поне така ми докладва шофьорът на въпросното Поло(баща ми).
Питанката е как може да излекуваме това нещо,и по принцип от този бутон ако е бутон изобщо може ли да се деактивира предполагам пасажерският еърбег.
И последната ми молба е ако се налага четене на компа на колата да ме насочите къде във Варна евентуално могат да свършат работата като хората!
Благодаря предварително!
Поздрави!
Питанката е как може да излекуваме това нещо,и по принцип от този бутон ако е бутон изобщо може ли да се деактивира предполагам пасажерският еърбег.
И последната ми молба е ако се налага четене на компа на колата да ме насочите къде във Варна евентуално могат да свършат работата като хората!
Благодаря предварително!
Поздрави!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”