съвет за цена на Поло 1996
съвет за цена на Поло 1996
Здравейте, харесах си едно Поло -1996 г 1.4i 60 кс има хидравлика, ел.стъкла,централно, 2 AIRBAG, 4 врати. Предлагат го за 3500 лв.Не знам дали има климатик. Как мислите-добра ли му е цената или да търся нещо по-добро за тези пари??? Колата не е регистрирана в БГ
Re: съвет за цена на Поло 1996
ами не е добре.
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
ба.и или ти харесва или не . винаги ще има по евтини и по по ...........
ако ти харесва грабвай я.

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
ба.и или ти харесва или не . винаги ще има по евтини и по по ...........
ако ти харесва грабвай я.

Един съвет от мене. Преди да я купиш закарай я да и прегледат мотора ако можеш и естествено да няма удари, че аз така набарах едно на тънка лайсна и си викам ехаа 2200 ударих джакпота ама като смених маслото се наложи и мотор да сменям и май не съм само аз изгорел така. Така, че късмет. Не винаги по-евтиното излиза на сметка.
Ако се реша да го взема първата ми работа е задължително да го закарам в сервиз да го видят-имам си едни познати, които със сигурност ще ми кажат в какво състояние е, така че няма да я купя на сляпо.
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
най-добре като ходиш да я гледаш 1-во вдигни щеката на маслото.
Ако е гъсто като катран. по-добре подмини.
В най- добрия случай, след промивка и смяна на маслото, ще се разтракат повдигачи.
Инак 3500 за нов внос е добра цена, реалната в Италия не е повече от 500 евро.
Ако е гъсто като катран. по-добре подмини.
В най- добрия случай, след промивка и смяна на маслото, ще се разтракат повдигачи.
Инак 3500 за нов внос е добра цена, реалната в Италия не е повече от 500 евро.
-
cceeccoo
- Автомобил:
- Двигател:
Ето ти две обяви за сравнение viewtopic.php?f=44&t=128712&hilit=%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%BE
viewtopic.php?f=44&t=128712&hilit=%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%BE
П.П.Според мен е много,но зависи от състоянието и екстрите на колата.Успех в търсенето!
viewtopic.php?f=44&t=128712&hilit=%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%BE
П.П.Според мен е много,но зависи от състоянието и екстрите на колата.Успех в търсенето!
Продавачите винаги нагласят колата да издържа няколко стотин км, след което вече се проявяват проблемите ( дали ще гледаш компресия и прочие....) Понякога си мисля, че е по добре е да се види от познат колкото се може повече детайли по колата и тогава да се прецени общото и състояние. Успех
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
само за сравнение преди около 2 год. си закупих Поло 1.9 D/98-99г., за 5000лв.(понеже го метнах в курса на еврото, той ме метна по състоянието на колата)покарах я, хареса ми, и тъкмо като си мислех, че всичко е ОК се почна, карета за 2 месеца 2-те, после шарнир, и не на последнои място ел. стъкло на пасажерското място(направо се свлече, но поне е здраво)и накладки дане забравя(предни) сега изадните им е ред. но поне двгателя е часовник, само един проблем имах от неправилно зацепен ремък, но за щастие без последици. но колкото и да избираш, каквото и да гледаш винаги имаЙ 1 на ум, че колата е карана и то збез да знеш от кого и как. успех колега, ако има нещо тук във форума има хора които разбират и ще ти помогнат с евентуални проблеми,а и сервизите деца хранят.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”