добре де, добре де! баси - аз нямам време да се погледна в огледалото, вие за правилник на форум ми говорите, съжялявам за причинените неудобства

повече няма да се повтаря
Колкото до шума, еми тои си вие постоянно... особенно към 120 - 130 и глухите ще го чуят. иначе нямам проблем с 5тата скорост! Малко трудно почнаха да ми влизат, ама знам че трябва съеднинителя да си сменям и това не ме тревожи. Както казах, мислех си че е лагер я преден десен, я заден... щотото като вляза на детелината с 50-60 и млъква - нищо не се чува и в момента които изправя, като едно време тия сирените за бомбено нападение, много зле, много...
Ходих преди няколко дена да си смяням спирачките и им казвам на тия уръфляци искам да ми смените лагер, те седяха гледаха, чудиха се к'во става, накрая казаха шум от скоростната кутия. На мене ми вие на лагер, те ми казват скоростната кутия. Очаквах някой вече да се е сблъсквал с тоя проблем и да сподели, какво трябва да се направи.
Някой каза: за "Никси от Герман" ако не се лъжа... нито го знам, нито го познавам, за това едно телефонче ако може, щотото на мене ми е тука под ръка, дет се вика и пеша мога да отида

Искам и нещо друго да питам, нямам клаксон... просто изчезна изведнъж

не е бушон, щотото тфа го гледах първо, гледах да е прекъснало някъде, ама не видях... възможно ли е самата бибка да ми е изгоряла, и знаете ли къде мога да си купя друга?!
И обещавам следващия път да си прочета правилата на форума!