Предно стъкло смяна ... стикери... винетки
Предно стъкло смяна ... стикери... винетки
Здравейте интересува ме как се процедира при смяна на предно стъкло с стикерите за гражданска, прегледа и винетката в сервизите отлепват ли ги? И колко може да струва едно стъкло за поло '95та. То утре ще се ходи де но да съм подготвен за всеки случай да не колабирам ако чуя някоя неприятна сума... и дано нетрябва да се купуват стикерите наново сигурно има някаква процедура за това...
- bgfreestyler
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Предно стъкло смяна ... стикери... винетки
Около 130 лв. тонирано триплекс, стикерите на някои места ги местят безплатно на други ти искат 5 - 10 лв. зависи на какви ще попаднеш.
Споко, споко
Стъклото ти (китайско) ще е към 150лв. Иначе, отиваш в "Кобра" и там за няколко часа ти го сменят и ти пренасят стикерите (10-15лв.) Само след това хубаво си прегледай уплътненията, че понякога са немарливи и не ги правят добре. Май даваха и "доживотна" гаранция на монтажа. Успех 

-
Uneek
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Оня ден смених предното стъкло - 131 лв. + 35 лв. монтаж. Искаха 10 лв. за преместване на стикерите - съгласих се , и като отидох да си взема колата се оказа че "лепенките не тръгвали" и се отказали майсторите да ги отлепят. Така че си взех старото стъкло и вкъщи със сешоар и бръснарско ножче ги свалих без никакъв проблем. Хватката е ножчето да се потопява във сапунена вода за да е мазно и да не залепва за стикерите, a сешоара да ги нагрее за да се отлепят по-лесно
. Спестих си 10 лв. и съм доволен.
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Traian написа:Здравейте интересува ме как се процедира при смяна на предно стъкло с стикерите за гражданска, прегледа и винетката в сервизите отлепват ли ги? И колко може да струва едно стъкло за поло '95та. То утре ще се ходи де но да съм подготвен за всеки случай да не колабирам ако чуя някоя неприятна сума... и дано нетрябва да се купуват стикерите наново сигурно има някаква процедура за това...
Преди няма и месец сменях моето излезе ми ТОЧНО 125 лева.
Автостъкла ПИТОН (НЕ КОБРА)
Намира се след OMV'то на ЖП Гарата като тръгнеш към моста за охлюва последния висок блок от дясно там се намира. Отлепят ти всички стикери и ти залепят пак на новото стъкло.
Ако не ти стана ясно прати ми ЛС да ти кажа къде точно се намира.
Колеги, за информация на всички - ско ви се счупи стъклото и не можете да си пренесете стикерите, изрязвате стъклото с тях и го носите някъде (май НАП) и там ви дават нови стикери без да ги плащате пак.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смятам темата за изчерпана.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”