Сравнително начинаещ съм и с доста неща още не съм наясно.
Притеснява ме скоростната кутия - първо, когато падна първият сняг вкарвах задна и при опит да я изкарам скоростта почти се заклещваше на връщане. След това се нормализира, но се появи известна разлика в начина, по който влизаха скоростите - 1ва,3та и 5та отидоха доста по-напред, докато 2ра и 4та пътя им за вкарване се намали на половина. Плюс това скоростите не влизат стегнато като преди, ами доста охлабено. Има ли шанс да е от маслото примерно или е нещо друго - съединител например?
дребен проблем със скоростната кутия
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1. вдигни капака и виж двг. дали е в нормално положение може да има скъсан тампон /аз имах същия проблем с една Марбела-беше се скъсала планката която държеше тампона на двг/
2. виж на канал дали не откачен/разхлабен/крив и т.н. лоста на избирача на скоростите - пръчката дето влиза в ск. кутия, тя прави връзката нея и лоста в купето/
2. виж на канал дали не откачен/разхлабен/крив и т.н. лоста на избирача на скоростите - пръчката дето влиза в ск. кутия, тя прави връзката нея и лоста в купето/
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами, оказа се,че съм счупил избирачката на скоростите - бяла пластмасова е, извадиха едно парченце даже... казаха,че била скъпа и не се знае дали може да се намери, затова най-добре да питам в Юнитрейд. откъде мога да си намеря такава част? и дали се отразява много зле на скоростната кутия или мога да карам така?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”