идеята е следната... мисля да купя едно ударено поло 1.05mi някъде около '92 произведено с 4 скорости и да ползвам някои от частите му.
Обаче останалите чаркове ще трябва да ги продам за да не съм вътрешно.
та идеята е - искам да разбера кои от вас са склонни да си "резервират" части, и какви (тънкана разбира се), за да си направя сметка дали накрая ще се овътря жестоко или ще съм поне капо.
Полото има всичко освен:
преден джам
ляв калник +капак (смачкани)
фарове + броня + решетка+ радиатор (колата е ударена отпред)
волан + предни седалки
заден мост (него го взимам аз)
та... кой какво търси?
кой би имал интерес към ориг. части за поло '91-'92 2ра ръка
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- zeroheat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз бих ти взел огледалата ако не са потрошени и ако са от тея по-готините дето се настройват отвътре. трябва ми 1 или 2 надглавника за предните седалки. Евентуално скоростен лост, че моя не ме кефи и може би задни стопове ако съвпаднат с мойте, всмисал ако станат. А може и корите в багажника ако има и ако е тънко. ако има книжка аз я искам задължително ;о)))) може и 2 гуми да взема ако са читави и евтини, както и да ама трябва да слойиш някакви цени щот иначе верно може да се вътриш(ако са високи цените няма да се навия) ако пратиш няколко снимки може и нещо друго да се присетя ;о)))
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
да бе.....
Полото е комби, стоповете не са като на купето
отзад няма кори в багажника а е с чаршаф, но понеже чаршафа си го взимам за мене мога да дам моята кора с пластмасите отстрани за примерно 15 кинта.
гумите са 145ци май бяха летни за по 10 кинта, а джантите са за Вили98.
кори на вратите има, жабката не я знам каква е засега. Оборотомер няма. вежди за калниците не знам дали има, трябва да погледна
ми ориентировъчни цени - двигател здрав оборудван с компютъра и всичко 200 лева (с документи ала бала), скорости (4степенни) 80 лева,
скоростен лост 5 лева но без гумената хармоника, джамове задни 10-15 лева на парче, врата оборудвана примерно 50 кинта, заден капак оборудван с джам 50 кинта.
тва всичкото са цени ей така квото ми идва на акъла, ако някои има сериозен интерес ще мислим допълнително
още не съм купил колата но дори и да не я купя пак мога да сваля кои квото поиска.
хайде дописвайте си нуждите и да видим как ще стане работата.
Полото е комби, стоповете не са като на купето
отзад няма кори в багажника а е с чаршаф, но понеже чаршафа си го взимам за мене мога да дам моята кора с пластмасите отстрани за примерно 15 кинта.
гумите са 145ци май бяха летни за по 10 кинта, а джантите са за Вили98.
кори на вратите има, жабката не я знам каква е засега. Оборотомер няма. вежди за калниците не знам дали има, трябва да погледна
ми ориентировъчни цени - двигател здрав оборудван с компютъра и всичко 200 лева (с документи ала бала), скорости (4степенни) 80 лева,
скоростен лост 5 лева но без гумената хармоника, джамове задни 10-15 лева на парче, врата оборудвана примерно 50 кинта, заден капак оборудван с джам 50 кинта.
тва всичкото са цени ей така квото ми идва на акъла, ако някои има сериозен интерес ще мислим допълнително
още не съм купил колата но дори и да не я купя пак мога да сваля кои квото поиска.
хайде дописвайте си нуждите и да видим как ще стане работата.
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
wili98 написа:Пропускаш:
Табло 50кинта
копчалъци де да знам - 5 кинта/бр
инсталация
духалка за парно радиаторче
задна седалка 30 кинта
окачване каквото е останало читаво... макферсон 25лв с главината
Предни дискове ако са в нормите.. 15лв за двата
спирачни механизми ... стават и за голф май. 10лв/брБарче цялото табло 50 кинта
Има за всекиго по нещо...
има има за всеки карета плуоски парно таван щанги генерация стопове (15лв/бр) казанчета спирачен цилиндър със серво табло с бушони маркучи моторче за чистачки с механизмите сенници пружини резервоар (без помпите) и квото още се сетите
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”