Човече, чуваш ли се какви ги говориш?!
Какво можело да стане след време. Ами ако си спрял някъде и някой се забучи в теб и ти размаже Полото, тогава какво правим? Въпросите са ти нелепи. Ето ти 2 мои мнения от един от ликовете, които ти беше даден:
1.
Моето Поло е точно такова, към каквото си се насочил. 98 г. 1.4 (не е винтилирано)
Аз лично съм доволен. Нищо не съм пипнал за 2 години (да чукна на дърво).
Имах проблем с оборотите. Играеха от 600 до 800, когато пуснех климатика или консуматори на ток. Фарове и т.н. Изчистих си дросела по най-простия начин. С едно парцалче и всичко си дойде на мястото.
Сменил съм и филтъра на купето. 12 лв.
Въздушен - 15 лв.
Масло и филтър 60 лв.
Това миналото лято.
Съединителя ми отделя малко високо, но ще го карам за сега. Иначе ми предлагат смяна за 220 лв.
Скоростите са ми добре. Задна ми включва без пробелем (по принцип тя е проблемна и хърка. Никога дори не съм гледал маслото там.
По окачването не съм пипал нищо.
Накладките също ми бяха добре, когато купих колата.
При покупката не съм ходил нито в сервиз, нито съм бил с майстор или каквото и да було. Отидох си сам, а на всичкото отгоре нищо не разбирам. Просто си я избрах. От Дупница. Колата е от Италия. На колко километра е не ми и трябва да знам (реални), а и не ме интересува да ти кажа честно.
Като цяло съм повече от доволен.
Разход зимата около 9-10, лятото около 7-9 градско.
Извън града около 5.5
Ако нещо конкретно те интересува, питай.
2.
Да, благодаря.
Двигателя ще го снимам сега, след вече 2 години. Капака го вдигам само за течност за чистачките. Антифриза ми е добре. Не съм го сменявал, не съм го и замервал, но за сега не съм имал проблем с него. Течове не виждам. Само прахоляк. Не мисля да го мия, за да не си направя някоя беля.
Като включиш климатика колата се спъва, но поне аз усещам това на 4-та и 5-та предавка. По-бавно ускорява, докато влезе в обороти. И климатика не съм зареждал. Работи си и духа студено.
Вътре не е нищо особено. Типичната тапицерия за Поло. Леко лилав отенък. Не съм я обличал допълнително. Шофьорската седалка е леко протрита в ъгъла, но това си е от времето и безбройните сядания и ставания. Сложил съм си едно такова с дървени топчета. Волана също е леко изтъркан. Бели ядове. Това да е. Само едни тасове съм сложил. Купени от колега от форума.
Само да кажа, че возията на тази малка кола е учудващо добра за мен. Е, все пак след 9 години на Опел всичко би ти се сторило по-добро.

Аз съм 1.90 и никак не ми е тясно вътре. Удобно е дори за десният ми крак. Може да се опре в таблото. Седалката се настройва от 3 места. Много голямо удобство за дълъг път. Отзад повече от 2-ма човека е кофти. Багажника събира без проблем 2 големи куфара. Ходил съм до ИКЕА няколко пъти и когато сваля седалките става като комби. Събира много неща. Качвал съм столове, скринове, маси и т.н.
Абе доволен съм си.
Купуваш автомобил на 10 г. Не очаквай да е безпроблемен. И нашите коли са от автокъщи. Не ги донесе щъркела.

А и с едно кръгче, на дали ще разбереш нещо, освен ако не си Анбух.
Ако искате отговори, научете се да питате!