Здравейте. Досега винаги съм намирал това което търся във форума и мн се радвам че го има. Предварително се извинявам ако темата ми е вече говорена някъде, излишен спам не ни трябва.
Ето и случая ми - мисля да купувам Поло 2000г - кристален фар. Днес гледах едно, 1.4 дизел - 6800лв - 2 врати, лети джанти, климатроник... Според вас цената обективна ли е? Усеща ли се спад в цените като цяло? и доколко може да се свали от цената. Питането е доста субективно, но нека всеки си каже от опит. Всяко мнение е добре дощло. Вънщната кора на дясното огледало е лепено с тиксо - ясно, тр да се смени. Цени? Стъклото на едниния халоген е пукнато - цени? Левия праг има вдлабнатина - предполагам е закачил нещо отдоло и е огънат - съвет? При работещ двигател таблото доста тресе и вибрира като цяло. Нормално ли е това? може би да, зашото е дизел?
Със сигурност има забележки, а и го огледах съвсем бегло. Със сигурност ще се огледа много внимателно отново, но просто в момента това са нещата за които се сещам и ме вълнуват. Ако някой има да отдели 5 мин за съвет - Благодаря много.
Успех и надявам се скоро да се похваля.
Съвет за Поло 2000г - покупка от авто къща
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Съвет за Поло 2000г - покупка от авто къща
Колега, щом автомобилът е дизелов, първо прочети тази тема.
Относно цената - винаги има различни цени. Всичко зависи от конкретното състояние на един автомобил и до колко ти харесва. Всеки автомобил има дефекти, въпросът е дали си готов да купиш автомобилът с тях. Направи сравнение с други подобни екземпляри и сам можеш да си направиш изводите.
Относно тресенето на таблото - не е нормално, след като прочетеш темата, към която съм ти дал линк по-горе, сам ще разбереш това. Задължително поискай доверен човек, който разбира от дизели, да прегледа автомобилът. Успех.
Относно цената - винаги има различни цени. Всичко зависи от конкретното състояние на един автомобил и до колко ти харесва. Всеки автомобил има дефекти, въпросът е дали си готов да купиш автомобилът с тях. Направи сравнение с други подобни екземпляри и сам можеш да си направиш изводите.
Относно тресенето на таблото - не е нормално, след като прочетеш темата, към която съм ти дал линк по-горе, сам ще разбереш това. Задължително поискай доверен човек, който разбира от дизели, да прегледа автомобилът. Успех.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”