Здравейте наскоро на приятелката ми получи (не сме го купували ) горепосочената кола. Та има следният невероятен проблем. Натискаш копчето за електрическият прозорец (което и да е от 2-те) когато двигателя работи и оборотите падат значително. Пасажерския прозорец въобще не се отваря може би пластмасови водачи. Според моите очаквания трябваше някой бушон да изгори в тази ситуация и даже прозореца на шофьора да не се отваря, но ....
Преди да ни го дадат бобината беше заминала заедно с ламбда сондата и съответно са биле оправени. Прочетох из форума, че тези модели имали проблеми с бобината и имало някои по фалшиви от другите, тази която е сложена в момента не знам каква марка е ако е нужно довечера мога да провея.
Притеснявам се да не стане по голям проблем. Дали може някой от баш майсторите да е обърка нещо колкото и да е невероятно. Дайте насоки къде да търся проблема, в модула на ел. прозорците (ако да къде се намира той )?
Да препоръчате някой читав майстор. Прочетох за момчета в Герман в краен случай и до тях ще се допитам, че ми се падат малко далечко от Банишора.
Проблем с ел. системата Polo 1.3 ADX
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”