Въпрос за Поло 6N (кабели за говорители) и още нещо!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
googoо
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за Поло 6N (кабели за говорители) и още нещо!

Мнениеот googoо » Нед 12 апр 2009 14:38

Здравейте колеги, от няколко дни карам Поло 6N 98' 1.0 m.p.i. Колицата е чудесна - страшно пъргава, но едно нещо ме мъчи ! Искам да си прокарам кабели до предните врати, за говорители. То по принцип няма специално място, но за начало ще седят там говорителите (събират се добре), а по-натам ще мисля да ги отделя някак.

От едната букса за сидито, тръгват на някъде две двойки кабели, но не мога да им открия края ! Омотани са заедно с кабела за антената, и май тръгват към километража и след това нагоре някъде, поне до там мога с ръка да ги проследя. Иска ми се точно тези кабели да позлвам, защото в момента имам едни шанаджийски, не ги знам какви са.

Също още нещо, на което не мога да открия отговор. На празен ход оборотите падат от време на време и тогава колата се форсира сама, но и педалът потъва ! Изглежда странно и малко ме притеснява :)

Благодаря ! :обичам ви

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Re: Въпрос за Поло 6N (кабели за говорители) и още нещо!

Мнениеот freestyler911 » Нед 12 апр 2009 15:01

добре дошъл в сектата!

кабели ако има въобще прекарани към вратите (би трябвало да има, ако си с корите които са с говорители) търси ги вътре във вратата, ако няма , прекарваш нови, през маншончето на вратата, като го откопчееш ще видиш как става, има там да се пробие една пластмаса, не е голяма философия.Иска си да се пипне...

За оборотите на празен ход първо :търсачкаа :търсачкаа :търсачкаа
и за да те насоча малко , изчисти си дроселовата клапа първо... :търсачкаа

:да:

Потребителски аватар
googoо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот googoо » Нед 12 апр 2009 15:06

Открих го отговора, най-накрая успях да си формулирам правилно думичките за търсачката :)

Корите нямат място за говорители! Мислех, че са прокарани към местата в таблото, но и там ги няма. Ще проверя отново все пак...

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Нед 12 апр 2009 21:37

един съвет от мен за музиката,сложи си една евро букса зада няма ядове и да си знаеш че ти си си врял кабелите и кой къде ходи

Потребителски аватар
googoо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот googoо » Пон 13 апр 2009 6:37

Евро букса има! Поне така мисля. Това което влиза в сидито ли е ? Или това по-назад, което при мен е разделено на две. 1 голяма букса откъм сидито и 2 влизат в нея. Но този който я е слагал (някъв познат на брат ми) е взел сигнала за задните говорители преди самата букса. :banghead:

Аз си прокарах моите "кабели", но няма време да ги мушна през гумичките и във вратите, тъй като ми дадоха зор да тръгваме, и сега е малко грозничко. Сигнала е осезаемо по-гаден и шумящ. Но като се видя в пари ще ги сменя :)

Потребителски аватар
McLarena1976
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот McLarena1976 » Пон 13 апр 2009 12:03

Отиди на ел услуги дето слагат аларми и т.н. дай 10лв. и ще ти сложат каквото искаш
и хем ще видиш как се прави. :mrgreen:
Аз така направих

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”