Колата е vw Polo 6N 1.9D.Таблото е с 2 скали-едната скала е за показване на изминатите километри до момента,а другата скала е за часовник.При стартирането на двигателя ми излиза надпис-INSP-1 (на лявата скала за отчитането на километрите до момента).Този надпис мига в продалжение на 5-6 минути след стартитенето на двигателя,преди се поакзваше само докато запали двигателя и изчезва веднага.Какво означава надписа и защо мига след стартирането на мотора???
Снимка на таблото с надписа --> http://media.snimka.bg/2719/011693745-big.jpg
Въпрос за табло на Vw Polo 6N
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
Re: Въпрос за табло на Vw Polo 6N
Това колега е за сервизна инспекция , настройва се на определени километри за да те подсети я за смяна на масло я за нещо друго . Потърси с търсачката има писано как да го махнеш да не ти излиза . Има писано по този въпрос 
- ArMaGeDoN
- Автомобил:
- Двигател:
...а как да я изчиста тази инспекция ???
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Даваш на контакт като в същото време държиш копчето за нулиране на дневния километраж НАТИСНАТО и през това време задържаш копчето за настройване на минутите завъртяно на дясно. То ще се изчисти и пускаш копчетата... 
- ArMaGeDoN
- Автомобил:
- Двигател:
... мерси колега утре ще пробвам да го махна 
- ArMaGeDoN
- Автомобил:
- Двигател:
Оправих си инспекцията днес като дадох на контакт задържах копчето за нулиране на дневния километраж и натиснах копчето за минутите на часовника и от там влезнах в другите инспекций и ги настройх на максимални числа за да не ми мигат ...
Благодаря на всички колеги от форума,които ми казаха как да си оправа инспекцийте
Благодаря на всички колеги от форума,които ми казаха как да си оправа инспекцийте

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”