Не мога да си направя втори ключ
- ivopirinov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не мога да си направя втори ключ
Здравейте, преди около месец си купих Поло 98г., там от където си купих колата ми дадоха само един ключ, отидох да го питам обаче той ми каза че е имал само един. Малко след това отидох да си направя втори но не можаха да го направят защото имало някакъв ноер на колата които трябва да им го дам. Компютърът на ключаря ми разчете чипа на първоя ключ но без този номер мога да го използвам само за заключване и отключване. Дайте ми някакъв съвет моля ви какво да направя.
- ivopirinov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivopirinov написа:пробвах тук при един познат и той ми искаше 70 лева, а представям си в юнитрейд колко ще ми искат, ама няма начин май там ще се ходи, ако все пак някой знае колко струва ще му бъда благодарен ако ми каже
Аз питах преди 2-3 месеца и цените бяха между 80 и 150 лв. и това при разни ключари, не в Юнитрейд!!! Ако могат да ти го направят за 70 лв. викай УРААА!

Айде, пък ако стане ще кажеш каде е правен и ние да ходим, че аз примерно, както съм само с един ключ не ми се мисли!!!

- ivopirinov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
то би било хубаво за 70 лв. да го направи обаче не може да ми разчете този код на колата който евентуално само юнитрейд могат да ми го дадат, иначе ключаря се намира в надежда, но не знам колко ще ти вземе защото аз отидох с човек там, btw и аз съм с един ключ, недай си боже да му се случи нещо и горя 

- ivopirinov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за прекодиране.. надежди тука секви оставете, освен в официалният представител.
Компира помни 2 ключа.
ако затриеш единият, по тази "ламаринка" ти правят там нещо баят..
ако няма и ламаринка..
препрограмирват компира и задават втори ключ, който поръчват директно от централата в немско или нещо такова беше ситуацията.. за тва е толкоз удобна цената...
Компира помни 2 ключа.
ако затриеш единият, по тази "ламаринка" ти правят там нещо баят..
ако няма и ламаринка..
препрограмирват компира и задават втори ключ, който поръчват директно от централата в немско или нещо такова беше ситуацията.. за тва е толкоз удобна цената...
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
На ламаринките е ПИН кода за логване в Имобилайзера.
Могат да се регистрират до 6 ключа в същият.
Все си мисля , че имаше лек за този PIN или просто да се клонира стария ти ключ и съответно ти трябва по-хакерски настроен и технологично подготвен ключар
Бу
Има вероятност и таблото ти да е кофти модел , защото там е дяволчето.
Могат да се регистрират до 6 ключа в същият.
Все си мисля , че имаше лек за този PIN или просто да се клонира стария ти ключ и съответно ти трябва по-хакерски настроен и технологично подготвен ключар

Има вероятност и таблото ти да е кофти модел , защото там е дяволчето.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”