Въпрос за кабели (купе предна врата)???

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за кабели (купе предна врата)???

Мнениеот deversant » Пет 13 мар 2009 22:40

Искам да попитам някой от вас дали случаино е разглобявал това?
http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be ... 6301053523
Искам да си монтирам компонетна система (двуврато поло с големи джобове),джобовете са преправени с влакнест кит,пищялките са монтирани.....но немога да прекарам кабел от купето към вратата през гуменото уплатнение.На купето има нещо като кръгла букса,отвутрешната страна е червена,а отвун е черна.Дефакто червеното е капачка,която отсраних без проблем.....след кето "греда"...никакъв напредък цял час!(то небеше въртене,напъване с отверки чудеса.....)
Помагаите,защото аз нямам никакви идеи повече :(

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Re: Въпрос за кабели (купе предна врата)???

Мнениеот Anbuch » Пет 13 мар 2009 22:48

то е на клетки (квадратчета) - нали? С шило дупчиш в някоя празна клетка и през клетката пускаш единият кабел ,за втори кабел дупчиш втора клетка и така (има достатъчно празни квадратчета)- аз така направи - верно няма раглобяване- к'во ли не го правих. Правих го преди около 2 години -нямам проблеми за сега. Пускал съм кабели за говорители и за централно

Потребителски аватар
suggar
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: ASV

Мнениеот suggar » Пет 13 мар 2009 23:41

оо нее, тая джаджа се разглабя...виж го че е на едни зъбчета, аз фанах една отврка и с един чук леко през зъбите и то се развива...ще видя утре ако мога да напрая някои снимка как сам го разглобил да стане по ясно.... :да:

Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deversant » Вто 05 май 2009 18:11

Благодаря момчета,мен само едно ме притеснява и аз видях за вариянта за дупченето,но се притеснявам да не разбпобия и някои друг кабел :oops:
Иначе,май трябва да откача вратата щото невиждам вариянт за дупчене освен ако не пробвам от вътрешната страна.Само че там пространството е ограничено и има доста кабелак който може да бъде засегнат.Пак ще пробвам с разглабяне,но предният път се мъчих 2 часа без никакъв успех.(кабели за колонки искам си пусна :banghead: )

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”