Здравейте Имам проблем с датчика на бензина... На таблото въоще не отчита колко бензин има. Стрелката не помръдва от 0-лата.
Разкачваха таблото гледаха какво се случва оказало се че някаква жичка от самата врътка я няма въобще възможно ли е това да е проблема .. Не съм особено в час. Моля да ми помогнете какво да правя ???
Мерси
Lupo 1,4 16v 2000г. Проблем
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Re: Lupo 1,4 16v 2000г. Проблем
Тя щом я намя как изобщо знаеш, че е била там 
Преди работеше ли?

Преди работеше ли?
Разкачваха таблото гледаха какво се случва оказало се че някаква жичка от самата врътка я няма въобще... а преди това не е работила
-
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Ми, опъни кабел и ще стане ясно...
Има тема за 32 пинова букса каквато е твоита .Намери я и виж на кои пин трябва да е жицата за бензиномера и дали въобще идва по нея сигнал от зад.
Премери с мултицет далисъпротивлението от зад на кабела за бензиновата помпа краините тънките са ти за бензиномера.Ако там няма никои сваляш помпата и на нея ще видиш бензиномера има две жички може да са скъсани откачени и тн.
Премери с мултицет далисъпротивлението от зад на кабела за бензиновата помпа краините тънките са ти за бензиномера.Ако там няма никои сваляш помпата и на нея ще видиш бензиномера има две жички може да са скъсани откачени и тн.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”