Помощ за Polo 2001 - проблем с автоматика ?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Plamen_passat
Автомобил:
Двигател:

Помощ за Polo 2001 - проблем с автоматика ?

Мнениеот Plamen_passat » Сря 20 май 2009 21:32

Здравейте колеги ,

Имам VW POLO 1.4 16v 2001 г. - Автоматик ?
Имам проблем мисля че с скоростната кутия - която е автоматик, От време на време светва датчика за проблем в мотора , заведох го на доктор ( в Автотрейд ) от там неможаха да регистрират никакъв проблем ,
казаха ми че всичко е в синхрон и работи перфектно, но немогат да кажат защо ми светва тази лампа, ГЛАВНИЯ проблем е че до 60 - 70 км. си върви перфектно - набира много добре - но след 70км малиииии...
като костенурка от 70 - 100 км набира едва едва - с много ама много зор , да не говорим че след 110км по надолнище може да се каже че набира.
Ходих при един мой познат и той ми кажа че може да е от хидравличния трансформатор , които играе ролята на съединител, и към него имало някакви клапи и др джаджи, които аз не разбирам. Незнам може и да е от нещо друго...ама немогат да ми кажат. Ако някой колега се е срещал с този проблем моля за помощ!

Polo - то е от този модел като на снимката
Благодаря предварително
Прикачени файлове
62892851.jpg

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Re: Помощ за Polo 2001 - проблем с автоматика ?

Мнениеот freestyler911 » Сря 20 май 2009 23:08

мисля че колата ти минава в сервизен режим , това го наблюдавах на дизелово пежо със задръстен филтър за едри частици, както и да е , провери с филтрите на горивото и преслушай катализатора, ако са добре, ходи и другаде на диагностика.
100% комп. минава в сервизен режим, но дали е от подпушена изпускателна система, или от подпушен бенз филтър или от нещо друго незнам, може и да е от възд филтър , провери и него.

От скоростите няма да е , ако си имат масло и ако не изключва от скорост , значи си работят ...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”