Проблеми със скоростите
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Проблеми със скоростите
Колеги търсих в търсачката ама неоткрих моя проблем: значи погледнах под половера целия е олят в масло, скоростите трудничко се сменят и даже задна всеки път влиза с хъркане.Маслото е навсякаде отдолу по пода на колата всеки ден го гледам по улицата некапе ами стои по колата гарнето ми е в масло абе всичко.Посъветвайте какво да правя като ида на майстор да неме излъже нещо(какъв може да е проблема).Колата е 1.4 16V AFH 97година Made in Spain.
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблеми със скоростите
Пич, семерингите са ти за смяна
Моето Поло е същото и по същия начин всичко отдолу беше омаслено. Излезнах един път на извънградско и я счупих, сега 3та седмица е на майстор и не могат да я оправят. Тъй като колата ти е същата и също е испанска, аз силно те съветвам да я дадеш да сменят семеринги и да я напълнят с масло. на мен ще ми излезне над 1000 лева удоволствието и не е сигурно,че ще ми я направят. ... Отнеси се сериозно към проблема защото може да те накара да я продаваш. Иначе снямата на семерингите би трябвало да ти е около 100 лева(и на 3-те семеринга със все труда) и пълненето с масло е 30тина лв. и след това си я гледаш от време на време отдолу, защото главоболията са големи...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”