колко струва скоростна кутия?
колко струва скоростна кутия?
моля някои ако знаи от каде мога да си намеря скоросна кутия за поло много 6те съм му благодарен
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: колко струва скоростна кутия?
dan4o0o0 написа:моля някои ако знаи от каде мога да си намеря скоросна кутия за поло много 6те съм му благодарен
Колега, би било добре да споделиш за какво поло ти трябва тая кутия, за какъв мотор, година нещо, ако не е тайна де
Иначе морги бол, пък може да поровиш и в продава - автомобили на части.
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
Колега не искам да те плаша но тези скоростни кутии много трудно се намират . А и до колкото съм чул вървят някъде по 800 - 1000 лева втора употреба
По - добре виж ако може да си оправиш твоята ...
П . с . Да не би да ти тече семеринга на избирача на скоростите и затова да ти е заминала 5 - та скорост ( от липсата на достатъчно масло ) .
П . с . Да не би да ти тече семеринга на избирача на скоростите и затова да ти е заминала 5 - та скорост ( от липсата на достатъчно масло ) .
- Daniel_Tsvetkov
- Автомобил:
- Двигател:
Говори и с майстор. Той може да те насочи към правилното място, а и може да не се наложи нова кутия, а просто части от друга. Така може да се облекчиш финансово до някаква степен 
...и за улеснение на другите пиши от кой град си, за да не се налага да влизат в профила ти да гледат
...и за улеснение на другите пиши от кой град си, за да не се налага да влизат в профила ти да гледат
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”