фолксваген поло - индикация за маслото
-
- Автомобил:
- Двигател:
фолксваген поло - индикация за маслото
здравеите автомобила е поло 1.4 99 година имам проблем със лампата за маслото като дам на контакт без да паля лампичката на 10 секунда гасне нормално ли е това или има някакав проблем.
- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: фолксваген поло - индикация за маслото
Свиркай си напълно нормално.Контролна лампа показва ти че работи и изгасва по сташно ако светне в движение.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
То като дадеш на контакт и не палиш още доста лампички мигат и после гаснат
Нормално е, ако остане някоя да свети след като запалиш е лошо 
Малко ОФФ - Джоли не е блондинка ама знае ли човек

Малко ОФФ - Джоли не е блондинка ама знае ли човек

-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
Абе на мен ми се чини ,че е имало интервенция .Как ще загасне лампата за маслото когато мотора не работи, кой ще вдигне налягане та датчика да отчете ,че има налягане което ще угаси лампата.Според мен ламичката ти е вързана заедо с тази за водата ,а зумера е отрязан. Загледай се дали водата и маслото гаснат заедно,ако е така значи моето предположение е вярно.
Когато се оправи лампата за маслото и връзките на зумера ще започне да сигнализира при над 2250 об./мин. което е знак ,че налягането на маслото е под необходимото ,и ако не е повреден датчика за маслото решението е смяна на лагери.
Когато се оправи лампата за маслото и връзките на зумера ще започне да сигнализира при над 2250 об./мин. което е знак ,че налягането на маслото е под необходимото ,и ако не е повреден датчика за маслото решението е смяна на лагери.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”