Здравейте колеги. И аз съм "новобранец" с VW. Карал съм доста видове автомобили, в момента Опел "Астра" 1.6 моноинжекция 75 кс. Но тя ще заминава при студента в София и аз ровейки се в немското мобиле си харесах едно "Поло" - VW Polo Variant 60/Klima/AHK за 1100 евро. Другата седмица ще отива човек да Германия да го докара евентуално. От една страна се двоумя, от друга не искам да му мисля много много. Ще ви помоля да споделите мнение.
Предварително ви благодаря.
Да го взимам ли???
- vanka76
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Да го взимам ли???
И аз съм с такова поло, но не разбрах 60 коня ли е? Защото ако е така е гола вода. Карал съм преди 1,4 на голф със същите коне и е жива трагедия. Само за градско става.
- stelio_009
- Автомобил:
- Двигател:
Колата трябва да се види на място! и аз бях си харесал ей тъй в мобиле бг но кат отидох да я видя не ми хареса двигателя... Трябва човека който ще го докара да върши тази работа... УСПЕХ
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Взимай го, пък после каквото сабя покаже! 

...60 коня е - карал съм Фабия 5 години която също беше 60 коня и не мога да кажа че е само за града
- miglen4to
- Автомобил:
- Двигател:
бих ти препоръчала голф 3ка или 4ка,нямам вяра на полото много,все пак каквото си решиш парите са си твои
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
sscc написа:...60 коня е - карал съм Фабия 5 години която също беше 60 коня и не мога да кажа че е само за града
В града доволно. На магистралата си лепиш 120 (там ти е хем икономично, хем си в ограничението) и не ти пука на мазилката, и харчи към 5-5,5 с тая скорост. Ако си по икономичен и ползваш държавния бензин , може да свалиш и леко надолу , 4,8-5 . 120- без да те интересува натоварен ли си , празна ли е колата, и до 140 си ускорява спокойно , и се изпреварва лесно, може и нагоре да вдига, но не толерирам рацинга... Аз съм доволен.Но не се надявай че като е комби събира както пасата .... хем тясно хем малък багажник ...
Ако този моя познат го одобри на място като го види ще го взимам пък каквото стане.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
sscc написа:Но тя ще заминава при студента в София и аз ...
Съдейки по тази част от постинга, колега, си човек, достатъчно порастнал и улегнал вече (споко, и аз съм в 'чички-тийм!
), така, че едва ли ще те вълнувт толкова светофарните гонки Конкретното състояние, на конкретната кола няма как да се разбере, па дори и подробни снимки да има.
По-скоро имай предвид малките габарити на купето.
Ако си едричък, или ако имаш вила и честичко отскачаш с багаж до нея ще ти е възтесничко.
Ако ти трябва, за да ходиш сутрин с нея на работа и от време на време да попоглеждаш какво става из Пловдив- грабвай!

Абе не съм дребен, но смятам че ще ме побере. Не може да е много по-малка от Фабията.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
една и съща ч*кия е като фабията ... Сравнявал съм ги , може и да има разлика няколко сантима, ама не е фрапираща...
А по отношение на мотора "AHK" някой наясно ли е, защото това което аз успях да открия тук мотор с такъв индекс не намерих.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Коя година е колега?
Такъв мотор на поло вариант не намирам, сигурен ли си че е "AHK"?
Такъв мотор на поло вариант не намирам, сигурен ли си че е "AHK"?
Последна промяна от snupeca на Нед 14 юни 2009 16:51, променено общо 1 път.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ами няма двигател с такъв индекс монтирван на поло изобщо (включително и на комбито). Първата буква ,че е А ,А е ,ама нататък....
02.1998 година е първата му регистрация. "VW Polo Variant 60/Klima/AHK" това съм го копнал от на Ханс обявата
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”