Тресене при отпускане на педала на газта
-
mirro_21
- Автомобил:
- Двигател:
Тресене при отпускане на педала на газта
здр. колеги.значи,когато съм на скорост и просто пусна педала на газта и започва да тресе.преди си убираше скоростта мн по плавно.от какво може да е това.сменено ми е маслото но скоростната и семеринга.не вярвам да е от нея.съединитела знам,че ми е за смяна,но си е фабричния,т.е оригиналния още и искам да го изтискам до краи,за това не го смянам още.дали е от него?някои със същия проблем?
Последна промяна от Anbuch на Чет 18 юни 2009 18:23, променено общо 3 пъти.
Причина: Пооправих заглавието!
Причина: Пооправих заглавието!
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Re: тресене?
Възможно да е съеденител!Даже съм почти сигурен.Най-точно демферните пружини!
А вибрации има ли при отпускане педала на съеденителя или само педала на газта?
А вибрации има ли при отпускане педала на съеденителя или само педала на газта?
-
mirro_21
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тресене при отпускане на педала на газта
има да,но не са толкова силни,колкото при отпускане на педала на газта
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
ако имаш и това тракане .... viewtopic.php?f=7&t=62844&hilit=%D1%81%D1%8A%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB//url
Съеденител рано или късно ще сменяш според мен ,но за скоростите не бих се притеснявал все още!
Съеденител рано или късно ще сменяш според мен ,но за скоростите не бих се притеснявал все още!
-
mirro_21
- Автомобил:
- Двигател:
да аз в скоростната съм с 100 % сигурен,тя е кажи речи чисто нова,на 2 години е.а и както написах по горе,сменях маслото и семеринга тази зима.да малко по трудно ми влизат скоростите,но това го имах и на миналата кола.т.е на 10 000 км ходя да сервиз и ми пръскат някаде покраи или самите втулки,(незнам и неразбирам) с некъв спреи и после влизат в каналите с 1 пръст,а ми струва 5 лв и 5 мин като изгубено време.а за тракането,да има някакъв шум,като тракане,но не съм се заслушвал от каде,как,защо и тн.предполагах,че е от по грубата работа на двигателя,защото смених маслото от 15-ка на 10-ка.а изключвам варянта,тракането да е от проблем в самия двигател.преди месец сменях гарнитури на главата и инж.тампони и филтри,шлаифане на глава и чистене на колектори,така че с джигателя трябва вс да е ок.а знам,че съединителя рано или късно трябва да го сменя,но още проучвам въпроса.иска ми се някои дето ще ми изкара поне 100 к.ако не намеря внос от чужбина за горе долу прилични цени,се двумя м/у лук и сакс.щото тея тука "оригиналните" немски са ми ясни!
мерси за отговорите колега.
мерси за отговорите колега.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”