Търся Рефлектори от оригиналните фарове на 6N!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Търся Рефлектори от оригиналните фарове на 6N!

Мнениеот Koksan » Пон 26 окт 2009 1:01

Колеги здравейте,

Бих я пуснал в КУПУВА раздела, но незнам колко от колегите с поло ще я видят .. затова реших тук, а ако има проблем, нека модераторите я преместят

Идеята е че си търся счупени фарове от поло ... конкретно ми трябва здрав рефлектор що годе или нещо подобно! :)

Kонкретно ... ще правя фарове с Лупи и в момента мисля как точно да стане, а както знаем идва сезонът със задължително каране на фарове, т.е. немога да сваля фаровете на колата и да карам без тях.

Лупите лесно ще ги вкарам, но идеята е и за стъклата да измислим нещо ... питах на доста места за полиране и т.н. на релефни стъкла, но без успех ... отворен съм на идеи! А ако някой е срещал и кристално стъкло за оригиналния фар ... и откъде може да се купи .. направо ще е златен и ще заслужи биричката! :))))

Засега е това ... Дайте идеи ... и да местим после темата в направи си сам :)

Потребителски аватар
Ico_Polo
Автомобил:
Двигател:

Re: Търся Рефлектори от оригиналните фарове на 6N!

Мнениеот Ico_Polo » Сря 28 окт 2009 11:24

Вчера ходих да питам за мойто поло 6N2, 240лв комплекта "ангелски очи" - невероятна красота, но и цената си е доста, после ходих на един "майстор" които каза, че може да ги лъсне така, че да не се вижда стъклото, срещу 20лв на фар. Става въпрос за Ямбол. Дано съм ти бил полезен!

Потребителски аватар
staff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот staff » Сря 28 окт 2009 12:22

Ico_Polo написа:Вчера ходих да питам за мойто поло 6N2, 240лв комплекта "ангелски очи" - невероятна красота, но и цената си е доста, после ходих на един "майстор" които каза, че може да ги лъсне така, че да не се вижда стъклото, срещу 20лв на фар. Става въпрос за Ямбол. Дано съм ти бил полезен!

Колега и аз имам 6N2 и тъй като единия ми фар е заминал (пожълтя и рефлектора се е откъснал, движи се на къде си иска като се клати колата) та мисълта ми е къде ги намери тия ангели за нашия модел за тия пари бре. Аз където и да търся сумата е все 350-360 лв за ангелски очи. Би ли ми казал и евентуално да ми покажеш снимка на въпросния модел фарове (ангели), тъй като има няколко вида ангелски очи за поло 6Н2 и ме интересува кой точно е на тая цена.

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Сря 28 окт 2009 18:47

Ico_Polo написа:Вчера ходих да питам за мойто поло 6N2, 240лв комплекта "ангелски очи" - невероятна красота, но и цената си е доста, после ходих на един "майстор" които каза, че може да ги лъсне така, че да не се вижда стъклото, срещу 20лв на фар. Става въпрос за Ямбол. Дано съм ти бил полезен!

Kолега, мерси за инфото, но при теб фара е пластмасов ... а аз искам да полирам стъкло ... не пластмаса ... питай моля те дали шлайфа стъклени фарове!?

Потребителски аватар
Ico_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ico_Polo » Сря 28 окт 2009 20:01

Колега и аз имам 6N2 и тъй като единия ми фар е заминал (пожълтя и рефлектора се е откъснал, движи се на къде си иска като се клати колата) та мисълта ми е къде ги намери тия ангели за нашия модел за тия пари бре. Аз където и да търся сумата е все 350-360 лв за ангелски очи. Би ли ми казал и евентуално да ми покажеш снимка на въпросния модел фарове (ангели), тъй като има няколко вида ангелски очи за поло 6Н2 и ме интересува кой точно е на тая цена.[/quote]
Намерих ги при един Ямболски търговец, но понеже го разпитвах за доста неща, фарове,стопове,парктроник и още хиляда ..., та може аз нещо да съм объркал цената. Утре ще проверя пак, и ако са евтини може да да направи количество за отстъпка, ще ги помоля и за снимки, имаха ги в бял и черен вариант.

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Сря 28 окт 2009 21:59

dkalfov шлайфа всичко (от жени до фарове) mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Ico_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ico_Polo » Чет 29 окт 2009 17:39

Колеги, моя грешка, цената на комплект "ангелски очи" 320лв, а стоповете са 240.

Потребителски аватар
staff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот staff » Чет 29 окт 2009 19:19

Ico_Polo написа:Колеги, моя грешка, цената на комплект "ангелски очи" 320лв, а стоповете са 240.

Мдам, 320 кинта са много баси. Не заради друго ми от тая гледна точка, че мен не ме бърка да дам 320 кинта за фаровете веднъж, обаче недай си боже да чукна единия фар и после ко прайм? По отделно не ги продават, само комплект, което значи, че пак 320 кинта на ново. Някак си не е оферта, поне за мен :) Затова като че ли предпочитам да си сменя фарчето с обикновеното си срещу 100 кинта и тва е :)

Потребителски аватар
Ico_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ico_Polo » Пет 11 дек 2009 14:17

koksan,
докъде я докара с фаровете, успя ли да им сложиш лупи, ако има напредък пиши! Дай снимки! Нещо и мойте фарове взеха да правят бели, начупиха се вътре и ся не мога да ги регулирам. Давай идей!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”