Здравейте колеги.става дума за следната дилема:
Ще стане ли двигател .1,8 GT 107 коня пълна инжекция от голф2 на това поло от снимките. за скоростната кутия има съмнения че може би няма да пасне но са само съмнения, затова питам тук, някой компетентен да си каже мнението и евентуално какво е нужно от голфа за да стане прехвълянето.Полото е 96г. а голфа 86г.Полото е с двигател 1,8Mi 90 коня
подмяна на двигател
- kaica_niko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
подмяна на двигател
Последна промяна от kaica_niko на Нед 25 окт 2009 21:30, променено общо 2 пъти.
- Dido_Petrov
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: 1.8 20VT
Re: подмяна на двигател
я кажи тези букви на мотора на полото че т'ва 1.8 малко странно ми звучи
- Волен
- Автомобил: 1996 Polo 6N
- Двигател: 1H

Последна промяна от Волен на Нед 25 окт 2009 23:04, променено общо 1 път.
- kaica_niko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега,не искам да се заяждам , но как разбра че няма да стане след като не си чувал за тези двигатели 

- Dido_Petrov
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: 1.8 20VT
колега дай да видим първо твоето поло с какъв мотор е че 1.8 мотор на поло няма
- kaica_niko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами всъщност аз съм пуснал темата от името на познат,но ще му кажа да даде повече подробности.
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е те в ловеч са така ... СПОКО!
))
Иначе двигателя на голфа най вероятно е PF ... 1,8 Бош Електронна инжекцийка!
По темата ще кажа .... НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ... има ... НЕДОСТИГ НА СРЕДСТВА!
))
Иначе двигателя на голфа най вероятно е PF ... 1,8 Бош Електронна инжекцийка!
По темата ще кажа .... НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ... има ... НЕДОСТИГ НА СРЕДСТВА!
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Dido_Petrov написа:колега дай да видим първо твоето поло с какъв мотор е че 1.8 мотор на поло няма
та нищо не пречи да му монтира и ВР6 на Полото 
- kaica_niko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега аман от разбирачи станахме , сега ми кажи че аз 6 години съм карал измислена кола и няма какво повече да говорим , голфа ми е 86 година и двигателя е 107 коня ,колегата е прав , механична инжекция бош е,за това става въпрос
viewtopic.php?f=57&t=161385
viewtopic.php?f=57&t=161385
- eradev
- Автомобил: HR-V
- Двигател: D16W1
Поло с 1,8 мотор наистина няма, но пък голф с 1,8 107 коня си има и се произвежда от 1985 до 1987 година. Справка http://catalog.auto.ru/catalog/cars/volkswagen/golf/#golf_ii_19e
- kaica_niko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
стана малко объркано тука,тази таблица показва че двигателя на голфа е RG и е произвеждан от 86 до 87 година а на другата таблица пише че е PF и е от 85 до 87г. Къде ги намирате тези таблици.
Знам едно: Двигателя е 1,8 пълна инжекция 107 коня и колата е 86 година януари месец.Има ли значение останалото? Все пак въпросът ми беше ще стане ли, а не какъв ми е мотора.дал съм снимка на двигателя на полото и линк към снимка на двигателя на голфа.То е ясно че няма невъзможни неща , но какво горе долу ще трябва да се преправи.
Знам едно: Двигателя е 1,8 пълна инжекция 107 коня и колата е 86 година януари месец.Има ли значение останалото? Все пак въпросът ми беше ще стане ли, а не какъв ми е мотора.дал съм снимка на двигателя на полото и линк към снимка на двигателя на голфа.То е ясно че няма невъзможни неща , но какво горе долу ще трябва да се преправи.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
ще стане
само зависи колко трудно
сега за голфа ти - мотора е 1.8 механична инжекция,т.е. преди 87 година
1.8 електрическата инжекция е след 87година и е на мотори като PF,PB,1P
колега разберете с какъв двигател е това поло ,че аз като го гледам е 1.4/60 коня/
познава се по мястото на свещите-при 1.4 са откъм купето а при 1.8 са отпред ,,не съм много запознат с 6н, ама имат ли магаре и предна греда с тампон?щото голфа има 
само зависи колко трудносега за голфа ти - мотора е 1.8 механична инжекция,т.е. преди 87 година
1.8 електрическата инжекция е след 87година и е на мотори като PF,PB,1P
колега разберете с какъв двигател е това поло ,че аз като го гледам е 1.4/60 коня/
познава се по мястото на свещите-при 1.4 са откъм купето а при 1.8 са отпред ,,не съм много запознат с 6н, ама имат ли магаре и предна греда с тампон?щото голфа има 
- kaica_niko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е, това вече е мъжка приказка
и аз мисля че мотор ае 1,4 на полото, но пък всичко от голфа е на разположение и може да се вземе. Само незнам скоростната кутия дали ще пасне на полуоски и тем подобни
и аз мисля че мотор ае 1,4 на полото, но пък всичко от голфа е на разположение и може да се вземе. Само незнам скоростната кутия дали ще пасне на полуоски и тем подобни
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Да , полото е с "магаре"!
100% полото не е 1.4 щото е моно, а моно 1.4 няма на поло! Най-вероятно е с код на двигателя АЕА 75 коня ,но може и да е 1.8 моно (код ADZ 90 коня) което се монтирва само на класика и комбито. За съжаление това е страшно малко разпространен двигател и аз лично не съм го виждал дори и на снимка ,но го има (само на комбито и класика)
п.п. Двигателите няма да са плъг'енплей , ще трябва да се преправят местата за тампоните ,ама както вече се каза в темата :
100% полото не е 1.4 щото е моно, а моно 1.4 няма на поло! Най-вероятно е с код на двигателя АЕА 75 коня ,но може и да е 1.8 моно (код ADZ 90 коня) което се монтирва само на класика и комбито. За съжаление това е страшно малко разпространен двигател и аз лично не съм го виждал дори и на снимка ,но го има (само на комбито и класика)
п.п. Двигателите няма да са плъг'енплей , ще трябва да се преправят местата за тампоните ,ама както вече се каза в темата :
Koksan написа:.... НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ... има ... НЕДОСТИГ НА СРЕДСТВА!))
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”