Помощ! Развалени врати, влизам през пасажерската врата

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
shturm681
Автомобил:
Двигател:

Помощ! Развалени врати, влизам през пасажерската врата

Мнениеот shturm681 » Пон 10 авг 2009 10:51

Здравейте. От скоро съм (не)горд собственик на Поло фокс, 1.2 дизел, 92 набор, което искам, не искам ще карам поне 1 година а то е в безобразно състояние и дори бих казал опасно.

1) Кажете сервиз в който хората са ТОЧНИ и няма да ме бавят и лъжат. С тая кола ходя на работа и максимално малко трябва да престоява в сервиза. Ако може да работят и през уикенда. Трябва ми смяна на ремък (не знам кой, свири като тръгвам), чистачките нещо не работят (идея си нямам защо), преден десен фар, заден ляв габарит.

2ро и основно) На шофьорската врата, отвън го няма палчето на дръжката - не се отваря отвън. От вътре като отворя не щрака много и имам чувството, че през цялото време се е държала затворена на магия, все едно освобождавам вакуум като я отварям.

Пасажерската врата се отваря доста трудно (отвън) - стиска се максимално ЦЯЛОТО палче (говоря освен в края, както би било при нормално отваряне, така и в основата, близо рамото)и като му хванеш цаката - отваря се все едно вратата е била ЗАЛЕПЕНА за купето, а не затворена.

Тъй като съм млад шофьор, занимавам се с компютри и се сещате колко разбирам от коли... :mrgreen: :banghead: кажете сервиз и колко парички, нерви и време да си приготвя за оправията. Всяко конкретно мнение ще ми е от полза. Благодаря ви предварително ! :bowdown :bowdown :bowdown

Последна промяна от Pichaga на Пон 10 авг 2009 10:57, променено общо 1 път.
Причина: оправих главните букви във заглавието

Потребителски аватар
Lion_Heart
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ! Развалени врати, влизам през пасажерската врата

Мнениеот Lion_Heart » Пон 10 авг 2009 20:15

Тези всичките дреболий може да си ги оправиш самичък с 20 лева за части и максимум 2 часа труд-не знам в кой сервиз ще се занимават с такива дреболий и то на толкова стара кола...Съветвам те да започнеш сам да се опиташ да си поддържаш колите,време ти е а и не е философия...

Като начало купуваш две брави външни и ги сменяш......Натегни си и ремъка на алтернатора-става за 30-тина секунди-пряко сила.....И си купи две крушки ако искаш-Тези за фара обикновените са по 5 лева,за габаритите и стоп светлините са по около левче....

petko_pachev
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ! Развалени врати, влизам през пасажерската врата

Мнениеот petko_pachev » Нед 18 окт 2009 8:10

Колега прегледай предпазителите!
И вместо да купиш две брави си купи комплект заедно с бравата на задната врата. Така на връзката ще имаш само два ключа, а не няколко и при това по един различен за всяка врата.(

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”