Индикатори табло Поло 2002 - помощ

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
kimbaten
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Индикатори табло Поло 2002 - помощ

Мнениеот kimbaten » Пет 24 фев 2006 23:11

Пичове, брат ми си купи Поло 2002-ра преди 2 дена (модела след полицейските, преди четириочките с кръглите фарове - не знам как се води модела)... още нищо не знаем кое какво е, кажете ако знете, какво значи индикатор на таблото светва при подаден контакт "двигателче пресечено със светкавичка под него пише CHECK" (свети в жълто) и индикатор с надпис "EPС" също в жълто), които изгасват при запалване. Това страшно ли е и значи ли че има проблем. Може ли някой да ми намери някаква схема на индикаторите на таблото за този модел, кое какво значи, и таблица с кодовете на дневния километраж. Мерси предварително.

П.С. Много ще съм благодарен ако дадете с линк със сервизна книжка за това поло.

мерси пак! :D

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 02 мар 2006 11:38

нормално е да светят на контакт и като запалиш да гаснат лошо е като светне при запален двигател-това с светкавичката е конторлната лампа на екю-то

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Чет 02 мар 2006 16:31

Kimbaten питаше заради мене. За моето поло става въпрос.
На контакт светваха всички иконки и след 1-2 секунди ВСИЧКИ заедно изгасваха (с изключение на червено акумулаторче). Това, което ме стресна беше, че в последствие, след 2-3 дена, както е описал брат ми, 2 от иконките започнаха да не гаснат на контакт, а чак на стартер, като онзи ден иконката с двигателчето ИЗОБЩО не изгасна! И на запален двигател! Аз изпаднах в далеч не тиха лудост, щото да си купиш кола, за която нищо не знаеш и след 3 дена на таблото да светне голям жълт двигател с надпис "провери" е доста депресиращо!! За мое щастие въпросната иконка изчезна след един ден, точно както се беше появила - изневиделица. ;)
Сега обаче си остава въпроса какво означават тези 2 иконки, които не загасват при контакт, а само при запален двг.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”