Според Вас това моторче може ли да доживее още 30-40 х.км.???
Благодаря Ви много предварително момчета.
П.П. Чух че тея полота и ибици имали малки проблеми и със скоросните кутии верно ли е ???
miro82 написа:Според Вас това моторче може ли да доживее още 30-40 х.км.???
е ти пък сега такъв въпрос, ако се поддържа правилно не 30-40 ми 400000 ще мине без проблем ,а като цяло са здрави и икономични мотори перфектни за градско каране и за жена 
googoо написа:Пусни сърч за AER в този подфорум и почети.
Иначе имам такова, харесва ми, само дето от 3 месеца е в сервиз. Иначе е пъргавичко, не харчи много...

googoо написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=139960
Едно от слабите места на тези мАтори. Пак казвам - потърси за AER и чети. Ще намериш доста информация. Никой няма да ти отбере полезното и да ти го напише в темата![]()

Anbuch написа:Без да измеря налягането на маслото което трябва да е 2 бара при 2000 оборота ,аз лично не бих взел този двигател!
maslinkov написа:Anbuch написа:Без да измеря налягането на маслото което трябва да е 2 бара при 2000 оборота ,аз лично не бих взел този двигател!
Вслушай се в този съвет, ако искаш все пак 1,0 50кс. Другото са житейски проблеми. /и джамбазки трикове/ Или смъкни цената на 1600-1800лв, лепни му един мотор АЕЕ 1,6 и ще получиш отлична кола за няма и 3000лв.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта